Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.02.2019.
02:30
Mondo.rs, Vestionline A

Mislite li glavom ili srcem

Ponekad srce jednostavno želi nešto što se glavi ne čini dobrom idejom. Ipak, ignorišete to i sledite svoje srce. To nije uvek loša stvar, a ovih nekoliko znakova pokazuje da mislite srcem, a ne glavom.

Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Odbijanje vas "slomi"

Jednostavno ne možete da vidite ništa pozitivno posle raskida. Jedino o čemu možete da mislite je koliko vam partner nedostaje i kako biste sve dali da ga opet zagrlite. Ignorišete mozak kada vam kaže da je raskid dobra stvar i slušate srce, koje je u tom trenutku vrlo tužno.

Ne možete da objasnite zašto vam se neki ljudi dopadaju

Kada pokušate da objasnite zašto vam se neko dopada, ne nalazite objašnjenje. To nije nužno zato što je ta osoba zabavna ili zgodna, jednostavno čini da se osećate... srećno.

Volite ideju ljubavi

Vi ste večiti romantik, opsednuti ste ružama, čokoladicama i drugim stvarima koje ostali smatraju klišeom. I ne zanima vam što drugi misle da je to glupo, vama je lepo.

Govorite sve svoje tajne

Imate previše poverenja u druge ljude i čim iole upoznate nekoga, otkrivate sve o sebi. A onda, kada se kasnije udaljite od te osobe, kajete se što neki polu-neznanac zna sve o vama.

Pružate više šansi

Znate da ne treba da oprostite bivšem, znate da je toksičan, ali kada traži da mu oprostite, to ipak uradite. Previše vam je stalo da biste ga odgurnuli od sebe.

Imate jaku intuiciju

Ta osećanja ne možete da objasnite jer za njih nema logičnog objašnjenja. Ali, nekako, vaša intuicija obično bude u pravu.

Dramatični ste

Kada ste srećni, ne možete da zadržite uzbuđenje za sebe. A kada ste tužni, ne možete da zaustavite suze. Vrlo ekstremno osećate emocije, i one mogu da se promene u sekundi.

Prepuštate se sudbini

Ne volite baš da analizirate stvari. Ako osećate da bi nešto ili neko mogao da vas usreći, daćete šasnu bez brige o tome da ćete se možda pokajati. Zaista uživate u trenutku.

Verujete u znakove

Verujete u znak koji vam kaže da bi trebalo da se javite bivšem, da će se desiti nešto loše, da nešto ne bi trebalo da uradite...

Uglavnom se ne kajete

Drago vam je što ste bili u vezi sa bivšim/bivšom, iako vas je prevario/la. Drago vam je i što ste se družili sa onom prijateljicom koja se odselila... Ne dozvoljavate da loš završetak nekog odnosa uništi vaše lepe uspomene na tu osobu.

Uvek radite pravu stvar

Iako vam razum govori da idete lakšim putem, da budete malo prepredeni kako bi dobili ono što želite, ne možete da ponesete pomisao na prevaru ili laganje. Ne biste mogli da živite sa grižom savesti.

Često plačete

Kada čujete ili pročitate neku tužnu vest, priču, ne odmahujete glavom i ne komentarišete previše o tome. Vi je zapravo osećate srcem i neretko plačete zbog takvih stvari.

Bitniji su vam drugi

Mislite srcem, i ne mislite previše o svom srcu. Drugi su vam uvek na prvom mestu, ne želite da budu tužno. Zato se trudite na sve načine da ih usrećite, čak i kada je potrebno da se na neki način žrtvujete zbog toga.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online