Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.02.2019.
02:30
telegraf.rs, Vestionline A

Raskinuli ste, a približava se Dan zaljubljenih - evo kako da ne budete očajni

Ako vam nije palo na pamet da ćete Dan zaljubljenih dočekati bez partnera, onda vam sigurno trebaju neki trikovi kako ne biste pali u očajanje. Raskid nije nešto što treba da vam odredi život i zato će vam ovi saveti popraviti raspoloženje.

pixalo.com
Foto: Ilustracija

Dan zaljubljenih je posebno težak za one koji su nedavno ostali sami. Ukoliko ste jedan od njih nemojte gubiti nadu, jer postoji 11 trikova koji vam mogu pomoći da se pobrinete za sebe i lakše preživite ovaj period godine.

Obeležite ovaj dan obavezno

Nije potrebno da imate partnera da biste bili maženi i paženi, posebno na dan kada vlada Kupidon. Napravite listu stvari koje volite da radi, ali ne zaboravite da to uključuje samo negu vas od strane sebe samih.

Budite u ljubavi sa sobom i otiđite na masažu, na frizuru, ili provedite dan u spa centru.

Kupite poklon

Ne bi bilo loše i da kupite sebi što skuplji mogući poklon, jer vi zaista zaslužujete nagradu što ste uspeli da ostavite partnera za sobom i da se povežete sa svojom ličnošću.

Dozvolite sebi i da budete tužni

Iako je najbolje da pokušate da meditirate u nekoj banji, to ne znači da nije dozvoljeno da vam misli odu na bivšu ljubav i da zbog toga osetite tugu. Prihvatite to prirodno, jer će proći onog trenutka kad osetite novo zadovoljstvo.

Pogledajte ljubavni dokumentarac

Dokumentarci na ovu temu su dobri jer mogu da vas podsete kako želite da izgleda ljubav u vašem životu, ali i sam seksualni čin.

Vidite se s prijateljima koji su u istoj poziciji

Sigurno imate nekog od prijatelja ko nije u vezi i verovatno se isto oseća kao vi. Možete baš taj dan da se nađete i da se bavite saosećanjem ili još bolje ironijom na svoj račun, jer to može da vas zabavi.

Filmski maraton

Sigurno imate omiljenog glumca ili glumicu, nekog ko vas dira u tanke žice emocija. Posvetite mu par sati u toku večeri ljubavi i slobodno maštajte.

Bavite se humanitarnim radom

Okrenite prvu humanitarnu organizaciju koja vam padne na pamet i pitajte da malo pomognete baš na Dan zaljubljenih. Verujte osećaćete se kao ponovo rođeni, jer se ti pogledfi zahvalnosti nikada ne zaboravljeju.

Razbahatite se s hranom

Dajte sebi dozvolu da unesete koju kaloriju više. Uostalom, sad ste sami i večera za dvoje pripada samo vama. Uživajte.

Promenite izgled

Frizer, šminker ili neko ko može da vas promeni za kratko vreme je odlično rešenje. Odlično ćete se osećati u toj novoj koži i možda vam baš taj dan krene na ljubavnom planu, jer ćete zračiti samopouzdanjem.

Isključite telefon

Zapamtite - ovaj dan je posvećen ljubavi vašoj prema sebi. Niko vam ne treba da biste ostvarili svoj cilj.

Uradite ono što vaš bivši/a mrzi

Dovoljno vremena ste proveli uklapajući se partnerove principe i norme. Dan zaljubljenih je savršeno vreme da ih prekršite. Uradite ono što najviše mrzi i uživajte u tome.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online