Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 21.12.2016.
02:30
Vestionline, Informer.rs A

Evo kako da udatu ženu odvedete u krevet!

Mislite da je udatu ženu teško odvući u krevet, ali nije: Samo igrajte na ove njene slabosti.

pixabay.com
Živela preljuba!

Udate žene više ne traže ljubav do kraja života i odavno ne veruju u bajke o princu na belom konju. One dobro znaju šta hoće, čak i ako ne žele to sebi da priznaju.

Muškarac koji hoće da zavede udatu ženu treba da preduzme sledeća tri koraka. Tako će je uveriti da je on taj koji će ispuniti sve njene želje.

Prvi korak - zadirkivanje

Za početak treba stvoriti privlačnost. Aluzije na seks su najbolji način, jer na kraju krajeva oko toga će se sve vrteti. Ali, morate to činiti jako pažljivo. Nemojte biti direktni, vulgarni ili perverzni. Biće joj drago da je neko zainteresovan za nju i počeće da razmišlja na tu stranu.

Samo je treba podstaći da o vama razmišlja kao o nekome s kim bi mogla da ima seks. Sami izaberite način na koji ćete je zadirkivati, da li rešavanjem psiho-testa ili astrološkim tumačenjem seksualnih fantazija...

Drugi korak - učinite da se oseća lepom

Većina udatih žena ne oseća se privlačnim - jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima zdravo za gotovo i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Takođe, verovatno je ceoma samokritična u vezi sa svojim telom. Šarmirajte je jednostavnim komplimentima. Ali budite pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano "imaš prekrasne oči i super sise". Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda "opako seksi u tim pantalonama"

Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladalačku kožu ili bilo šta što ima smisla. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj i da to izvedete pristojno, a opet dovoljno "prljavo".

Treći korak - opustite je

Vi ne gubite ništa, ali ona rizikuje sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uverite je da ste diskretni.

Bilo da je to decidirano "Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kako bi nam bilo kad bismo..."

Pokažite joj da znate pravila preljube, kako bi razmišljala o vrelim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.12.2016. 22:59
Вести из дана у дан постају ђубре и смеће од портала !!! Ово је срамота и брука шта се на порталу из дана у дан сервира читаоцима...!!!
Četvrtak 22.12.2016. 23:03
Браво за уредника овог портала и ја му од срца желим да ако има жену да послуша ове савјете и да нађе неког ђилкоша и да "падне" на његове комплименте !!! Драги уредниче.... од срца ти желим да ти жена нађе другог........нека је са срећ-ом !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online