Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.05.2016.
02:30
Vestionline A

Trenutak istine: Šta je važnije, veličina ili tehnika?

Da li je u seksu veličina bitna? To je pitanje koje muči većinu muškaraca. A šta kažu devojke? Da li je damama važnija veličina njegovog ponosa, ili ipak ima nešto i u tehnici?

pixabay
Najvažnije je da muškarac zna šta da radi sa onim što ima

Devojke su rešile da daju odgovor na ovu večitu dilemu, pa su u krajnje iskrenim ispovestima, na društvenoj mreži Reddit otkrile svoja iskustva nakon spavanja sa muškarcima svih oblika i veličina.

Veće nije uvek bolje

"Izgubila sam nevinost sa prilično obdarenim muškarcem, ali to tada nisam znala. Gledanje pornografije mi nikada nije prijalo, pa sam zato uglavnom čitala erotske romane. Ipak, bio je toliko ponosan na svoj veliki penis i mislim da nije mogao da shvati kako je moguće da nisam impresionirana. Što se mene tiče, nisam mogla da shvatim zašto je seks tada bio toliko bolan. Mogli smo da imamo seks samo u misionarskoj pozi jer su sve ostale bile jako bolne. Nisam bila pretrano impresionirana.

Ostatak mojih veza bio je sa muškarcima koji su imali penis normalne veličine. Otkrila sam da je seks sa njima lak. Ne moram da koristim teglu lubrikanta pre seksa ili da koristim led na licu posle oralnog seksa. Ne razumem u čemu je stvar sa velikim penisima. Uvek ću radije imati seks sa penisom normalne veličine", otkriva svoje iskustvo jedna devojka.

Nije sve u veličini

"Imala sam seks sa muškarcima raznih veličina penisa i mogu da kažem da su svi oblici i veličine neverovatni. Najbolje što za sebe možete da uradite jeste da se postarate da su prikačene za sjajnu osobu. U seksu ima toliko važnijih stvari od veličine".

Jednorog

"Imala sam avanture i sa velikim i malim. Jedan dečko je bio neverovatno zgodan i brat mog prijatelja, tako da su nas spojili i rekli nam da probamo i vidimo šta će se desiti. Kada je na red došao seks, bio mu je tako mali i plakao je tokom seksa. Posle toga mi je pričao kako su ga drugari zadirkivali zbog veličine. Probala sam da ga utešim. Posle smo malo cirkali i ponovo imali identičan nezgodan seks. Nikada se više nismo čuli.

Kada su veliki u pitanju, postoje dve vrste. Veliki, ružni i nezgodni penisi koji izgledaju neprivlačno iz svakog ugla. Seks je možda i lošiji zato što je penis tako ružan.

Druga verzija je poput jednoroga. Prelep je i vlasnik razume njegovu veličinu i zna da ga koristi."

Samopouzdanje je najvažnije

"Nikad nisam imala seks sa baš malim penisom, ali sam imala posla sa jednim koji je bio velik kao moj mali prst. Iskustvo sa tim tipom bilo je mnogo gore od onog koje sam imala sa njegovim polnim organom, Mislim da je baš bio svestan činjenice da mu je mali jer je tokom predigre stalno govorio koliko mu je veliki i tražio da ga molim za njegov veliki penis. To je baš bilo neugodno iskustvo jer smo oboje znali da mu je bio manji od proseka, ali morao je to da čuje kako bi se osećao bolje. Van spavaće sobe je bio veoma nežan, pa je cela situacija bila poput Džekila i Hajda. Sam seks je bio razočaranje, ali mislim da je velikim delom zbog toga što je bio jako nesiguran", priča jedna od devojaka.

Iz svih ovih priča, možemo da zaključimo da svako ima svoje iskustvo, ali da nije poenta u tome ni da li mu je preveliki, ni premali. Važno je da muškarac bude svestan sebe i da, na kraju, zna šta da radi sa svojom "alatkom", kako bi zadovoljio devojku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online