Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.10.2015.
02:30
informer.rs A

To što vas je dobro zavela, ne znači da će i da zadovolji

Vidite ženu, lepa je, zgodna je, mazno priča masne viceve i lascivne šale, ovlaš vas dodirne po vratu da vam kroz celo telo prođu trnci, vrcka dok odlazi do toalete... Bačeni su svi mamci da pomislite: "to je ta koja donosi uragan". Međutim, da li ćete dobiti to što vidite (ili zamišljate)?

youtube.com
To što ste videli i zamislili ne znači da ćete i dobiti

Njihanje kukovima - Muškarci vole da gledaju žene koje vrckaju dok šetaju. A mešanju u tami disko kluba uz neki brzi ritam, pa to se podrazumeva da će izazvati lascivne muške poglede. Ali to što se ona zavodljivo njiše "po suvom", ne znači da će takva biti i u krevetu. I najvatrenija i najluđa devojka u klubu, u krevetu može samo da leži. Tako da se ne dajte prevariti - previše entuzijazma u pomeranju karličnog dela, može da znači totalnu stagnaciju u ležećem položaju. Ali i u stojećem, sedećem...

Poslednji poljubac - Poljubac je veoma bitan i dosta žena neće ulaziti u dublji kontakt sa nekim ko ne zna da se ljubi, jer ako to ne odgovara, sve ostalo biti bez veze. Kod muškaraca je to isti slučaj, ako planiraju ponavljanje susreta sa dotičnom osobom neveštog jezika. Ako je samo jednokratna rekreacija u pitanju, onda se ne dajte zavarati. To što ona ne zna da koristi jezik pri ljubljenju, uopšte ne mora da znači da ne zna da ga koristi na strateškim mestima. Čak se možete iznenaditi.

Pipni me nežno - Kažu eksperti da će žena koja bez problema dodiruje muškarca u javnosti veroatno biti jako opuštena kada se nađete iza zatvorenih vrata. Nežan dodir po vratu tokom večere u restoranu mogao bi da predstavlja pravu tigricu u spavaćoj sobi. Ali ne mora da znači, jer to što vas dira na javnom mestu ne znači da će seks biti dobar, ona samo signalizira da želi seks sa vama.

Manje atraktivne žene u krevetu vrele - Postoji mišljenje da su manje atraktivne žene bolje u seksanju od lepih žena. Jer, nameće se logika, pošto je već manje upadljiva, onda treba više da se trudi, što znači da je bolja u seksu, dok lepotice ne moraju da ulažu napor kada su već tako lepe, već samo zalegnu i očekuju da muškarac uradi sve. Po tom šablonu razmišljanja, ružni muškarci moraju da zapnu iz petnih žila i budu pastuvi, dok lepotani treba da legnu na leđa, stave ruke pod glavu. Što bi dalje sledilo ka tome da bi ružni muškarci i ružne žene zajedno imali neviđeni seks, a lepi ljudi bi bili primorani na nešto bez veze, što se seksualnim odnosom ne može ni nazvati. Besmisleno, zar ne?

Prljave priče - Ukoliko žena priča maznim glasom sa mnogo seksualne konotacije i lascivnih reči, znači da će vam u krevetu iscediti svaku kap tečnosti iz tela i nećete duže vreme moći da stanete na noge? Opet grešite. Žena koja otvoreno priča o seksu možda svojom eksplicitnošću pokušava da maskira nesigurnost i neiskustvo na tom polju i vrlo je verovatno da vam neće zapaliti ni plamičak, a kamoli vas naterate da se spontano zapalite od strasti.

Naravno, ukoliko je žena po prirodi otvorena, iskrena i sigurna u svoju seksualnost, onda je vrlo verovatno da će biti pravi uragan u krevetu.

Sa druge strane, mirna voda roni breg, a ispod mire sto đavola vire, tako da te sramežljive ustvari mogu biti opasnije od onih što samo tako izgledaju.

POVEZANE VESTI

PRVA POMOĆ Bacite mu mamac
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online