Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.06.2015.
02:30
zena.hr A

Nevaljale igrice za 7 dana nezaboravnog seksa

Uz hrpu obaveza, posao i sve ostalo teško je uvek pronaći vreme za vas dvoje. Međutim, seksualni deo jako je bitan za svaku vezu i brak zato ga nemojte zanemarivati ni pod koju cenu.

howtooliveoil.com
Počnite još danas sa nevaljalim igricama

Odabrali smo za vas super način kako da se uz pravi seksi izazov vratite živost u vaš seksualni život. Sedam dana seksi igrica super je i zabavna stvar koja će zasigurno osvežiti vašu vezu, a njima slobodne dodajte i neke svoje ideje jer dozvoljeno je sve!

1. dan - Masaža

Masaža je odličan način da započnete super veče koju planirate provesti zajedno. Mirisna ulja, kreme... I ko zna gde će vaše ili njegove ruke sve završiti? Bitno je samo da se prepustite i uživate. Ako se i malo potrudite oko njega, verujte da će vam on itekako to znati vratiti.

2. dan - Pošaljite mu seksi sms poruku

Dok je vaš dragi na poslu ili u gradu, pošaljite mu poruku koja će ga izluditi i sigurni smo da će jedva čekati da vas vidi. Budite kreativni i specifični, sve mu detaljno opišite i objasnite što biste želeli s njim. Sigurno neće ostati ravnodušan na vaše reči, a ko zna što će vam priuštiti kao zahvalu.

3. dan - Mig, mig!

Namamite ga svojim zavodljivim koracima - kada se spremate ujutro na posao prošetajte ispred njega u gaćicama i grudnjaku, krećite se stalno oko njega, izazivajte ga. Ako i nemate vremena da ujutro obavite brzinski seks, budite sigurni u to da ćete oboje jedva dočekati veče.

4. dan - Isprobajte nove poze

Nove seksi poze učiniće puno dobrog za vaš seksualni život. Potrudite se da ne ponavljate stalno iste poze, a položaj koji dugo niste isprobali može doneti novu perspektivu. Ovde ne mislimo isključivo na poze koje se tiče spavaće sobe. Budite otvoreni i voljni pristati na nešto novo, a to uključuje i nova mesta, eksperimentisanje i svašta što vam padne na pamet.

5. dan - Nova mesta, zašto ne?

To ne uključuje samo mesto promene u kući. Iznajmite kuću ili vikendicu za odmor, idite na vikend na more ako imate mogućnosti. Nova mesta, nove poze, ispunjavanje svakakvih želja - sve to itekako može začiniti vašu vezu. Ako ste u mogućnosti da sebi prijuštite putovanje, onda se svakako potrudite da se opustite na pravi način.

6. dan - Obucite seksi veš

Ako ste raspoloženi za malo eksperimentisanja, obucite neki ultra seksi veš. I to je sve što treba da učinite, a dalje je sve na njemu. Verujte da neće moći skinuti pogled sa vas, a pritom ni ruke koje će putovati svuda po vašem telu.

7. dan - Zajedničko kupanje

Zašto ne biste napunili kadu vodom i oboje se zavalili i uživali? Ova aktivnost oboje će opustiti, a akcije može biti i tu, a može se igra nastaviti i u spavaćoj sobi. Sve zavisi kako ste raspoloženi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online