Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.03.2015.
02:30
menshealth.rs A

Zanima vas koliko ima centimetara? Izmerite ga na PRAVI način!

Veličina penisa je često razlog za brigu mnogih muškaraca i glavna tema opsežnih istraživanja o muškoj genitalnoj regiji. Brojni muškarci misle da im je "ponos" previše mali i da nije odgovarajuće veličine upravo zbog toga što nisu merili svoj penis na ispravan način ili su akciju merenja sprovodili iz pogrešnih razloga.

richlymiddleclass.com
Čisto ako poželi i da ga izmeri, mi imamo savete kako da to pravilno uradi

Najbolji i najispravniji razlog da izmerite dužinu svog penisa jeste potraga kondoma, koji vam savršeno pristaje.

KAKO SE MERI DUŽINA PENISA?

Ukratko, potrebno je izmeriti dužinu od karlične kosti do vrha penisa u erekciji.

Pripremite lenjir ili metar, a pritom pazite da se ne povredite ukoliko ste se opredelili za neki lenjir oštrih ivica.

Potom je bitno da se pobrinete da se vaš drugar uzbudi i bude prav i u erekciji. Preporučujemo vam da pristup merenju penisa bude sa manje humora (jer smo čuli raznorazne komične priče pripremanja terena za merenje), a s više istraživačkog i empirijskog pristupa.

Jednom kada postignete erekciju (ako je vaš penis zakrivljen, ne treba da budete zabrinuti, već izaberite fleksibilan metar), postavite metar ili lenjir na koren penisa prateći liniju sve do vrha penisa i pročitajte brojku.

"Ometajući faktori"

Imajte na umu da u zavisnosti od doba dana, učestalosti seksualnog odnosa, nivo uzbuđenja i sobne temperature, i rezultati merenja mogu da variraju.  

Vaša intimna frizura i masne naslage na preponama mogu da imaju veliki uticaj na krajni rezultat merenja, pa vam preporučujemo da lenjir/metar postavite tačno uz penis, lagano pritiskajući tik uz prepone.

MERENJE OBIMA/ŠIRINE

Za ovaj poduhvat je neophodan metar. Takođe je potrebno da vaš ponos bude u erekciji. Pokušajte sa merenjem na sredini, jer je to otprilike pravi obim. Neki muškarci imaju veći vrh penisa od ostalih, pa im merenje neće dati iste brojke, pa pokušajte da izmerite obim penisa na sredini, a ne na vrhu. Ako nemate metar, onda uzmite neku žicu, pa je obmotajte, označite početak i kraj, a potom izmerite lenjirom.

Prilikom merenje obima, pokušajte da ne povredite i izvršite veliki pritisak na svog drugara.

Ako je vrh penisa znatno veći, onda izmerite i njegov obim, jer će vam dobro doći kada budete tražili odgovarajući kondom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online