Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.06.2018.
02:30
telegraf.rs, Vestionline A

O čemu savremene dame najčešće maštaju?

Naime, nisu samo frajeri željni seksa i haosa pod čaršavima, već i žene podjednako osećaju potrebu za ludostima u svoja četiri zida. A o čemu savremene dame najčešće maštaju? Iznenadićete se.

pixabay.com
 

Savršeni ljubavnik 

Jedna od najčešćih ženskih fantazija je seks sa privlačnim i strastvenim muškarcem koji zna da zadovolji ženu kao niko drugi. U toj fantaziji muškarac može da bude njen partner, potpuni stranac, prijatelj, kolega ili neka poznata slavna ličnost. 

Seksi stranac 

Većini žena se svidja ideja da se upoznaju sa misterioznim seksi strancem sa kojim će imati divlju seksualnu avanturu i kojeg nikada više posle toga neće videti. 

Partner 

Mnoge žene maštaju o svojim partnerima, ali to ostaje tajna fantazija, zato što one maštaju o nečemu što je totalno suprotno od stvarnosti. Ako je njihov partner pažljiv i nežan, žene maštaju o divljem seksu s njim i obrnuto. 

Kolega, prijatelj, bivši 

Žensko maštanje o zgodnom bivšem, kolegi, prijatelju, pa čak i frajeru najbolje prijateljice je sasvim normalna stvar. 

Slavna ličnost ili selebriti zavodnik 

Ako nije Bred Pit, može da bude Džordž Kluni, a ako nije Kluni, može i Vilijam Levi ili Džoni Dep… Svaka žena je bar jednom poželela da se njihove zavodničke sposobnosti sa ekrana prenesu na spavaću sobu. 

Strasni trio 

Seks u troje nije samo popularna muška fantazija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u fantazijama. 

Trojka s dva muškarca 

Kao što bi muškarci želeli da dobiju svu pažnju od dve žene, tako bi žene želele da budu između dvojice muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj fantaziji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresovani samo za ženu i za to kako će ona da bude zadovoljena. 

Trojka s muškarcem i ženom 

Za razliku od muške fantazije gde dve žene podjednako učestvuju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj fantaziji muškarac je pasivni učesnik ili posmatrač i ne obraća mnogo pažnju na drugu ženu, da bi se izbegao osećaj ljubomore. 

Dominacija 

Seks u kojem je jedan partner dominantan je fantazija mnogih žena. 

Muška dominacija 

Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu da nestanu. Skoro svaka žena je imala fantaziju o takozvanom “bezbednom silovanju”. 

Ženska dominacija 

Koliko god volele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele da preuzmu kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online