Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.06.2018.
02:30
b92.net, Vestionline A

Neobičan par: Kako je to biti oženjen striptizetom?

"Iskreno, za mene je to kao svaka druga profesija. Ona ide na posao, dođe kući i nastavljamo normalno sa našim životima. Ima fleksibilan raspored, tako da imamo više vremena za nas. Ona radi nešto u čemu uživa i pritom živi od toga. Ako je ona srećna i ja sam srećan zbog nje", ističe Markus, suprug striptizete Bele.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dvedesetsedmogodišnja devojka Bella radi u jednom striptiz klubu u Teksasu. Uz to, vodi Jutjub kanal "Dancing with Bella" gde govori o životu devojaka koje rade tamo, o neprijatnostima koje proživljavaju na radnom mestu, kao i o predrasudama i etiketama koji su ljudi skloni da im zalepe zbog toga. Bella je udata i nema problem da to iskreno kaže svojim klijentima. Ona im odmah pokaže burmu i ne krije ništa. Sa njenim četiri godine starijim suprugom Markusom u braku je već pola decenije. On je operater na naftnom polju. U velikom i iskrenom intervjuu za portal "Huffington post" govorili su otvoreno o zajedničkom životu i tome kako uspevaju da održe ravnotežu između privatnog života i poslova, odnosno karijere. 

- Radim od 19. godine a uskoro punim 28. Dakle skoro deceniju već radim ovaj posao, uz pauze. Zarađivala sam za život penjući se po stolovima "Jaguars gold kluba" u Teksasu. Potom sam konobarisala, pritom posmatrajući profesionalne plesače. Razgovarala sam sa menadžerom kluba i dogovorila da postanem egzotična igračica. To je bila prekretnica moje karijere. U tom klubu sam i upoznala muža pre 9 godina. Još uvek sam bila konobarica, a on je tu sedeo sa prijateljima. Brzo smo se povezali, jedna stvar je vodila ka drugoj i tako je sve krenulo - počinje razgovor Bella. 

A suprug Markus danas joj je najveća podrška. 

- Ponekad sam ljubomoran, jer živim sa znanjem da joj klijenti poklanjaju razne stvari i da ih ona zabavlja. Ali iskreno, za mene je to kao svaka druga profesija. Ona ide na posao, dođe kući i nastavljamo normalno sa našim životima. Ima fleksibilan raspored, tako da imamo više vremena za nas. Ona radi nešto u čemu uživa i pritom živi od toga. Ako je ona srećna i ja sam srećan zbog nje - ističe.

Ipak, u jednom svom videu, ona se ispovedila kako je ranije za njega to bio veći problem nego danas, osećao se neprijatno i želeo da ona promeni posao. Ali sada se navikao. Prvo zbog ponosa nije htela da napusti svoj posao, ali pošto je videla da nema loše namere, napravila je pauzu od 4 godine, i živela drugačijim životom. Tokom tog perioda upisala je koledž i radila kao blagajnica. Zatim je radila za naftnu kompaniju, ali ipak sve vreme je razmišljala o striptiz klubu. Konačno je shvatila da je to ono što je čini srećnom, pa sam se stoga i vratila tome. Markus se protivio ali onda su razgovarali i pročešljali kroz sve prednosti i mane toga posla. Suočili su mišljenja i na kraju ju je razumeo. 

- Bila je toliko entuzijastična i videlo se da to iskreno želi i sve što sam mogao da uradim je da je podržim - isken je bio Markus, pa cela priča ima srećan kraj. 

Bella u proseku zaradi 300 dolara dnevno, a najviše što je ikada zaradila u jednoj noći bilo je 2.700 dolara. Sa druge strane, najmanji iznos bio je svega sedam dolara

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online