Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.09.2017.
02:30
Vestionline, Jutarnji.hr A

Seks na jednu noć: Horor ili bajaka?

Davno su prošli dani kada ste seks za jednu noć mogli naći jedino u znojnim noćnim klubovima s lepljivim podovima. Tu je sada čitav niz aplikacija i web stranica koje vam omogućuju zadovoljavanje seksualnih potreba gde god i kad god poželite.

StockPhotos.io
Neki su priznali kako im se seks za jednu noć pretvorio u vezu

Naravno, ova dodatna mogućnost ne čini neke od vrućih susreta manje podložnim neuspesima i blago rečeno - katastrofama.

Nekolicina njih svoja iskustva o seksu za jednu noć, ona najgora, ali i najbolja, podelili su na stranici 'Whisper'.

- Sinoć sam izašao napolje s jednim ciljem - da odvedem neku devojku u krevet. Nije to nešto što inače radim, ali uspelo mi je i bilo je predobro - napisao je jedan, a drugi je komentarisao kako se njemu posljednji seks za jednu noć pretvorio u super spoj te da joj je iduće jutro radio doručak.

Neki su priznali kako im se seks za jednu noć pretvorio u vezu.

- Moj dečko je bio stranac s kojim sam jedne večeri izgubila nevinost, a onda se u njega zaljubila preko ušiju. Šest godina nakon te večeri službeno smo postali par i sada ga moja kći zove 'tata' i on je zaista sjajan - kazala je jedna devojka.

Jedan je napisao kako je njegova devojka za jednu noć postala njegova ljubav života, a drugi je napisao kako je saznao da su njegovi roditelji koji su u braku 26 godina, vezu započeli seksom za jednu noć.

Bilo je tu i malo neobičnijih priča.

- Lezbijka sam i pre tri godine imala sam nešto što je trebao biti seks za jednu noć s 'hetero' curom. Ove godine ćemo se venčati - obznanila je.

Jedna žena priznala je kako je njena 19-godišnja kćerka zatrudnela nakon seksa za jednu noć.

- To dete donelo je blagoslov našoj porodici i više nego što smo mogli zamisliti.

Ipak, nisu svi imali tu sreću da dožive bajku, bilo je tu i 'horora na jednu noć'.

- Jednom sam se pomokrio u krevet dok sam bio u krevetu s nepoznatom devojkom. Ona je još uvek spavala kada sam se probudio pokraj nje, stoga sam joj napisao da je ona to učinila i obećao joj da neću nikome reći.

- Neko veče završio sam u krevetu s jednom devojkom. Sada sedi preko puta mene na intervjuu za posao - napisao je jedan mladić, a druga devojka zaključila je ovu seriju užasa u spavaćoj sobi.

- Imala sam seks za jednu noć. Kada sam se probudila dečko je već bio otišao, a na jastuku mi je ostavio 50 dolara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online