Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.01.2017.
02:30
Vestionline A

Ako ste odlučile da se u 2017. udate, muškarci za brak biraju samo ovakve žene

Seksi dame, koje svojim sjajnim izgledom privlače jači pol, nisu meta muškaraca koji su odlučili da stupe u brak. Muškarci prilikom zasnivanja porodice razmišljaju o mnogim ozbiljnim stvarima, a jedna od njih je i ta da ipak budu sigurni da će deca koju će odgajati biti njihova.

pixabay.com
Da li je odabrao pravu?

Statistike i istraživanja pokazuju da lepe žene bolje prolaze od onih prosečnog izgleda kada je reč o novcu i društvenom životu, ali u jednom imaju manje sreće, a to je brak.

Jedan muškarac bliže se pozabavio temom kakvu ženu muškarci biraju za brak, i to je opisao u svojoj knjizi pod nazivom "Zašto se muškarci žene određenim ženama, a drugima ne".

U pitanju je pisac Džon Moloj, a ona kaže:

- Dama koja je lepa i sklona flertu poželjna je kao devojka, ali kada je reč o ženi za ceo život, muškarac traži neke druge kvalitete. Jači pol se uglavnom ne ženi seksi ženama, jer žele da budu sigurni da će deca koju će odgajati biti njihova. Smatraju da su prave lepotice uvek na meti drugih udvarača, dok žene sa nešto prosečnijim izgledom neće biti izložene konstantnom iskušenju, a samim tim su bolji partner za stvaranje stabilne, dugotrajne i harmonične porodice - objašnjava Moloj.

Tip žena poželjan za brak

Moloj precizira da postoji tačno određen tip žene koje muškarci smatraju poželjnim za brak - to su žene koje su lojalne, diskretne i ljubazne.

Kako bi ispitala kako stvari stoje kada je reč o fizičkom izgledu, Džon Moloj je intervjuisao 3.000 muškaraca. Rezultat njegove ankete pokazao je da je muškarcima važno da njihova izabranica bude doterana, ali ne treba da bude previše zgodna.

Osim toga, Džonovo istraživanje pokazalo je da se lakše udaju žene koje imaju aktivan društveni život, a pritom imaju više drugarica nego muških prijatelja, zatim žene koje u svom okruženju imaju mnogo samih prijatelja i kolega, kao i žene koje češće izlaze na sastanke, makar i sa pogrešnim, ali ipak pokušavaju.

Nekako logično, najteže se udaju žene koje imaju nerealna očekivanja, koja su u poslednje vreme sve češća pojava. Takođe, šanse za brak minimalne su i kod žena koje gube vreme sa oženjenim muškarcima koji se nikad neće razvesti.

Da li ste znali da je muškarcima dovoljno deset minuta da procene da li je žena koja stoji pred njima za ozbiljnu vezu ili za zabavu? To ćete mu otkriti odećom i ponašanjem - suviše provokativan stajling i pristanak na seks na prvom sastanku ubaciće vas u kategoriju "dobra za krevet, ali ne za brak".

Zajednički život pre braka

Iako se zajednički život smatra korakom napred u vezi, muškarci time zapravo samo dobijaju na vremenu - on dobija sve pogodnosti, pa neće ni poželeti da ozvaniči vezu. Iz tog razloga, stručnjaci za veze savetuju ženama da ne počinju zajednički život pre prosidbe.

Ako mislite da ćete ga osvojiti kuvanjem, čišćenjem i ugađanjem u svakom hiru, u velikoj ste zabludi, jer je dosta ispitanika jasno reklo da nijedan muškarac ne želi da se oženi sluškinjom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online