Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.08.2015.
23:32
telegraf.rs A

Kako da znate da li želi da vas oženi?

Već neko vreme ste u vezi, sjajno vam je dok ste zajedno i voleli biste da vas on zaprosi. Međutim, niste sigurne da li i njemu takva ideja uopšte pada na pamet i shvatate da postajete opterećeni ovom dilemom koja vam ne izbija iz glave. Donosimo vam spisak koji će vam pomoći da otklonite sve sumnje i da shvatite da on nesumnjivo želi brak sa vama.

straighteyeforthestraightguy.blogspot.com
Oni jednostavno nisu rečiti kad su emocije u pitanju tako da ćete morati da "čitate znakove pored puta"

Ne skriva vas ni od koga

Ponekad, muškarci se ustežu da svetu pokažu svoju devojku i da iskažu svoju privrženost njoj. Zato, ako vam kaže da ga pokupite posle fudbala sa drugovima ili vam kaže da navratite u njegovu firmu u vreme pauze za ručak, znači da je ponosan što vas ima.

Predstavio vas je svojim roditeljima

Ako vas je već odveo kući gde ste sedeli i ručali sa njegovim roditeljima, to je zaista veliki korak. Momci ne izvode devojke pred oči svojih roditelja osim ako nisu u vezi sa devojkom koja ih ispunjava i sa kojom imaju ozbiljne namere.

Naziva vas “jedinom”

Ako vas tretira kao da ste centar njegovog sveta i, u intimnim trenucima, vam govori da ste za njega “jedna jedina”, on vam šalje jak signal da želi da se venčate. Reč “jedina” muškarci ne koriste olako, pa ako je izgovara baš vama to je dobar znak da želi da zauvek budete pored njega.

Pravi planove za budućnost sa vama

Muškarac vam ne može dati bolji signal da želi da vas oženi od razgovora u kojima planira budućnost sa vama. Ako se sa vama dogovara oko kupovine stana, otvaranja zajedničkog bankovnog računa i broja dece koji bi bilo idealno da imate, onda on definitivno svoju srećnu budućnost vidi pored vas.

Rečca “ako” je zamenjena sa “kada”

Ako vaš dečko započinje rečenicu sa “Kada se venčamo” umesto sa “ako se venčamo” onda je on u svojoj glavi već “prelomio” i odlučio da ćete vi biti njegova žena. Za njega je to gotova stvar i takvim rečenicama samo želi da “opipa” vaš puls i da vidi da li i vi njega doživljavate kao budućeg muža.

Već se ponaša kao da vam je muž

On se brine za vas, vaši problemi su i njegovi i ponaša se zaštitnički prema vama. Istovremeno, traži da mu spremite omiljeno jelo i da perete njegove prljave čarape. Jednom rečju, opustio se u potpunosti i stavljanje burme na vaš prst je za njega samo formalnost koju ćete pre ili kasnije da obavite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online