Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.02.2015.
15:38 >> 16:21h
mojportal.ba A

Ako vaš muž ovo radi, onda vas vara!

Postoje razni razlozi koji mogu da okončaju vezu. Osećanja se menjaju, ljudi se udalje, a ponekad jednostavno više ne možete zajedno. Svaka veza ili brak upadne u krizu a neretko se dešava da muškarci pokušaju da pobegnu od problema u ljubavnu aferu. Evo kako da otkrijete da li vas vaš dragi vara.

ieatgrass.com
Isključuje telefon/napusti sobu kako bi obavio telefonski razgovor/kaže nešto čudno nakon što dobije poruku/dobija noćne pozive,...

Provodi manje vremena s vama

Partner koji je neveran često mora da koristi izgovore kao što su prekovremeni rad, kasni sastanci, poslovne večere i druge obaveze, kako bi imao vremena za drugu ženu.

Nema nežnosti

Vaš seksualni život skoro da i ne postoji zbog njegovih drugih obaveza. Ne želi više da se mazite, pogledate zajedno film ili da na neki drugi način pokaže bliskost, kao što je nekada radio.

Više brine o svom izgledu

Neveran partner obično počinje da kupuje novu garderobu, promeni frizuru ili počne da vežba jer želi da bude privlačan i drugim ženama.

Promene u automobilu

Suvozačko mesto je pomereno ili ste našli nepoznatu vlas kose na sedištu. Možda je na radiju podešena stanica koju inače ne slušate, jer se to njoj dopada.

hebronchurchofchrist.com
Griža savesti izaziva čudno ponašanje

Nervozan je

Neveran partner je kratkih živaca zbog osećanja krivice koja je rezultat preljube. Odjednom počinju da mu smetaju stvari koje mu do tada nisu smetale.

Promene u ponašanju

Neveran partner često zauzima defenzivan stav kada ga pitate gde je bio. Može sve da okrene protiv vas i da vas optuži da ste nesigurni, posesivni ili previše zabadate nos u njegov život.

Čudno se ponaša s telefonom

Primetili ste da više ne ostavlja uključen mobilni telefon dok je sa vama, jer može da ga nazove ljubavnica. Ponekad napusti sobu kako bi obavio telefonski razgovor ili kaže nešto čudno nakon što dobije poruku. Pripazite i na pozive usred noći. Ako imate pristup njegovom telefonskom računu, pregledajte ga. Potražite nepoznate telefonske brojeve koji se ponavljaju.

Promene u vođenju finansija

Možete primetiti da vas partner vara ako je u poslednje vreme često bez novca. A nema novca jer više troši na ljubavnicu. Pripazite da li plaća račune više gotovinom nego ranije i češće podiže novac na bankomatu, kako bi prikrio tragove.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.02.2015. 16:30
Ovo je smijesno. Zene mogu da saznaju i budu sigurne da li muz vara samo ako muza direktno uhvate na djelu. Svi ovi ovde navedeni znaci su cista naklapanja koja ne dokazuju nista i basta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online