Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Petak 19.02.2016.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: Vesti A

Od srca hvala dragi prijatelji!

Za 44-godišnjeg Aleksandra Milićevića iz Valjeva, koji godinama boluje od teške neuromišićne bolesti mijastenije gravis, na kućnu adresu ovih dana stiglo je još kutija lekova "cellcept" plemenitih čitalaca "Vesti".

Vesti
Na oporavku: Aleksandar Milićević

Tako je naša verna čitateljka Rada iz Ciriha, koja redovno učestvuje u humanitarnim akcijama već dugi niz godina, na prag Milićevića poslala dve kutije, a Milica Kovač iz Strazbura jednu kutiju medikamenta bez koga Aleksandar ne može ni dan. O ovim dobročinstvima naše novinare je obavestila Aleksandrova majka Jela Milićević, poželevši da im se još jednom od srca zahvali:

- Ovim divnim i nadasve humanim damama, kao i ostalim čitaocima "Vesti" koji su nam pritekli u pomoć, veliko i do neba hvala. Želimo im sve najbolje, da ih uvek prati dobro zdravlje, jer je ono najvažnije, a potom i sreća. Neka im dobri Bog još boljim uzvrati.

Prema rečima majke Jele, Aleksandar je pre par dana stigao kući. Otpušten je iz Neurološke klinike beogradskog KBC, gde je proveo više od dve nedelje zbog pogoršanja bolesti uzrokovane virusnom infekcijom.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Naš Saša se još bori. Umalo mu virus nije došao glave. Zato je sada i kod kuće u izolaciji. Nadamo se da će se uskoro potpuno oporaviti. Svima koji su mislili na njega uputio je reči zahvalnosti, pre svega na podršci i ohrabrenju da istraje i lakše se bori sa bolešću koja mu decenijama ne da mira i sna - kazala je Jela Milićević.

Zapaljene sveće

- Mi smo pobožna porodica - ističe majka Jela i poručuje našim čitaocima iz Melburna, Milivoju i Božani Milosavljević, koji su im uputili 300 dolara za kupovinu Acinog leka, da su za zdravlje ove porodice što vuče korene iz okoline Valjeva, zapalili sveće u crkvi Pokrova Svete Bogorodice. I ne samo za njih, već i za sve druge znane i neznane donatore, ali i novinare Humanitarnog mosta "Vesti", ističu zahvalni Milićevići čija je krsna slava Sveti Nikola.


 

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Hvala svima do neba
HUMANITARNI MOST Valjevcu hitno potreban lek
HUMANITARNI MOST Do neba vam hvala!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online