Youtube/alpha m.

Svi imamo prijatelja ili kolegu koji se stalno žali na apsolutno sve: od vremena, gužve, do najnovijih događaja u svetu.

Iako ih volimo, ponekad se zapitamo koliko još možemo da slušamo o njihovim „problemima“. Za neke horoskopske znake, žaljenje je gotovo prirodan talenat, način da se oslobode nagomilanog stresa, ali zbog toga skoro uvek nerviraju ljude oko sebe.

Rak

Rakovi su osetljivi i emotivni, a njihova potreba za emocionalnim izražavanjem često uključuje detaljno opisivanje svega što ih muči. Bilo da je to previše sunca, stresa na poslu ili kako ih je prijatelj pogrešno pogledao, Rak će rado sve to podeliti sa drugima i ponoviće sve to iznova.

Njihove žalbe često imaju za cilj da dobiju podršku i razumevanje, ali ponekad može biti teško za okolinu da se nosi sa njihovim stalnim izlivom emocija. Ako im kažete da prestanu na neko vreme, Rak bi to mogao da shvati kao lični napad i odustane. Naravno, do sledeće prilike da se nekome požali.

Devica

Device su perfekcionisti i uvek primete kada nešto nije na mestu i definitivno će reći sve o tome. Ne postoji detalj koji Devici može da promakne, pa neće prećutati pogrešno presavijene papire, nečiji neuredni sto ili grubu konobaricu.

Njihove žalbe su često motivisane iskrenom željom da stvari poboljšaju, ali za okolinu njihova potreba za ispravkom može biti iscrpljujuća. Devica će se žaliti i na najmanju nesavršenost, pa ako ste u društvu perfekcionističke Device, pripremite se na niz pritužbi koje vam mogu polako, ali sigurno podići krvni pritisak.

Jarac

Poznato je da su ljudi rođeni u znaku Jarca ozbiljni i odgovorni, a kada im stvari ne idu po planu, shvatiće to kao ličnu misiju i žaliti se na sve prepreke koje su ih usporile. Njihove žalbe su obično usmerene na obaveze, zadatke i rokove.

Ako ste ikad bili u društvu Jarca koji je morao da se nosi sa neredom ili nesavršenom organizacijom, verovatno ste već upoznati sa njihovim bezbrojnim zamerkama.

Jarac voli da radi po redu i rasporedu, pa će svaka promena plana ili mala greška biti dovoljna da pokrene lavinu pritužbi. Oni su majstori u prepričavanju svojih nevolja, i ako mislite da će ih ignorisanje zaustaviti, grešite. Jarac će se žaliti dok se situacija ne reši.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here