EPA-EFE/NINA PROMMER
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston je domaćoj publici najpoznatija kao Rejčel Grin iz kultne serije “Prijatelji”. Iako je mnogo toga o njoj već poznato, postoji nekoliko stvari koje bi možda iznenadile javnost.

Srušila Instagram

Dženifer je dugo odbijala da se pridruži društvenim mrežama, ali kada je odlučila da napravi nalog na Instagramu, uspela je da uđe čak i u “Ginisovu knjigu rekorda”.

Ona je, naime, te 2019. godine, uspela u tome da serveri Instagrama padnu jer je previše ljudi htelo da je zaprati odmah. I danas drži rekord osobe koja je za najkraće vreme dobila milion pratilaca.

Ima liniju parfema

Nije nepoznanica da holivudske zvezde, pored svog primarnog posla, imaju i neke druge “tezge” sa strane, a za Anistonovu je to bila linija parfema.

Njen prvi parfem je pušten u prodaju još 2010. godine i od tada ih je napravila nekoliko.

Imala je mnogo poslova

Iako je svoju karijeru započela u pozorištu kada je imala 11 godina, ulazak u filmsku industriju za Dženifer nije bio lak. Ona je, da bi zaradila novac, radila kao dostavljač novina, pa se jednom prilikom biciklom zakucala u auto, bila je kol operater, ali i konobarica, baš kao Rejčel Grin na početku “Prijatelja”.

Mislila da nije pametna

Anistonova je jednom prilikom priznala da je imala problema sa učenjem, dok joj nije dijagnostikovana disleksija, poremećaj sposobnosti čitanja ili razumevanja pročitanog.

– Mislila sam da nisam pametna. Ništa nisam mogla da zapamtim. Ali sad znam i zašto. Kada sam saznala za disleksiju, imala sam osećaj da su sve moje traume iz detinjstva objašnjene.

Ima strah od vode

Dženifer je priznala jednom prilikom da joj je bilo teško da u jednom od filmova u kojima je igrala odradi scene plivanja jer ima strah od vode.

– U suštini, imam strah da zaronim. Bila sam dete, vozila svoj tricikl oko bazena i uletela sam pravo u njega. Nisam puštala tricikl dok moj brat nije došao da me spasi. Ne mogu da zaronim, a niko mi ne veruje. Ali iskreno ne mogu – priznala je ona svojevremeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here