Lična arhiva
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja svoj 34. rođendan, i to na poseban način – u zagrljaju svog partnera, Dragana Stankovića.

Jovana je otkrila da ju je Dragan prijatno iznenadio povodom ovog dana, a iako nije želela da otkrije detalje o poklonu, istakla je da je reč o nečemu što simbolizuje večnu ljubav.

– Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost, neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naša tajna. Dobila sam nešto što simbolizuje večnu, svevremensku ljubav, koja svakog dana raste, kao i naša ljubav – izjavila je Jovana.

Voditeljka je takođe podelila simpatične detalje iz njihove svakodnevnice, otkrivši da Dragan svako jutro pije celerov sok koji mu ona priprema.

– On me poljubi kad ustane, pa perem zube i spremam se prva, dok mu cedim sok od celera. Dodajem mu samo celer, ali sebi ubacujem i alge, to je moj recept. Želim da bude zdrav i sposoban, kao što je sada – rekla je Jovana.

Uz obeležavanje rođendana, Jovana je istakla velike ambicije koje ima za budućnost, govoreći o svom cilju da osvoji Ameriku i proširi karijeru van granica Balkana.

– Ljudi ne shvataju da se meni život sada menja odlaskom u Ameriku. Ja sam svetska žena, pripadam globalnom ‘establišmentu’ i po obrazovanju i po znanju jezika. Balkan je bio moje polje za dokazivanje, ali sada želim da osvojim svet – izjavila je voditeljka za Telegraf, dodajući da su joj uzori Aleksandar Makedonski i Novak Đoković.

Jovanina rođendanska želja, kako kaže, nije samo u poslovnom uspehu, već i u ličnoj sreći i ljubavi sa Draganom, koja svakodnevno raste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here