MTEL Global
Sve domaće lige su na jednom mestu

Sezona domaćih sportskih liga donosi mnogo uzbuđenja i iznenađenja.

U ABA ligi, Crvena zvezda je imala odličan start i trenutno vodi na tabeli, dok se Partizan bori da se vrati u formu nakon nekoliko poraza. U Super ligi Srbije, koja je također u punom jeku, Crvena zvezda dominira, dok su im glavni konkurenti Mladost i OFK Beograd u potrazi za bodovima. U poslednjem kolu, Partizan se suočava s Čukaričkim, dok se Crvena zvezda sastaje sa Spartakom, što će biti zanimljivi dueli za pratioce lige​.

U Hrvatskoj nogometnoj ligi, Dinamo Zagreb i Hajduk Split nastavljaju svoju borbu za vrh tabele, sa brojnim uzbudljivim utakmicama. U Premijer ligi BiH, Zrinjski, Borac i Sarajevo su u žestokoj borbi za titulu, dok su u Kupu Radivoja Koraća tek počeli kvalifikacijski mečevi, a takmičenje će se intenzivirati u narednim mesecima.

Ako ste u dijaspori i želite da pratite sve domaće utakmice, idealno rešenje je MTEL usluga jer su u ponudi svi Arena Sport kanali. Ekskluzivno i legalno gledajte sve utakmice navedenih liga i to po super ceni. Za više informacija posetite www.mtel.global. Možete kupiti mesečni paket ili iskoristiti akcije 3+3 i 6+6.

Ovo je savršena prilika da gledate sve utakmice i ne propustite nijedan gol ili koš!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here