pixabay.com

Ako je verovati astrologiji, neki znaci prirodno su skloniji seksu, dok je za druge verovatnije da će se time baviti kada su im ostale potrebe zadovoljene.

U nastavku pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o strastvenim aktivnostima pod čaršavima.

Škorpija

Škorpije su poznate su po velikom seksualnom nagonu, koji podstiče njihova potreba za avanturom i intimnošću. Ali, to za njih nije samo igra brojkama. Škorpije su takođe vrlo izbirljive sa svojim partnerima i drže visoke standarde.

Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena, pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od fizičkog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna.

Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, Škorpije ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom. Ako im se neko svidi, nastojaće svaki slobodni trenutak da iskoriste kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele da zadovolje njegove potrebe.

Bik

Ovaj znak voli strast i maženje. Bikovi su neverovatni u krevetu, jer imaju vrlo direktan pristup prema njemu, što im dobro ide. Seks im je prirodan kao disanje ili jelo. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bikovi su posvećeni senzualnoj ljubavi i romantici.

Njihov seksualni nagon prolazi kroz periode ekstrema – ili će izdržati celu noć ili će samo želeti da se maze i maze…

Ovan

Ovnovi vole da zavode i uživaju u uvodu u seks gotovo jednako kao i u samom činu. Ovnove bismo mogli da opišemo kao glavne seksualne akrobate Zodijaka.

Imaju ogroman seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne “vratolomije”, što ekstremnije, to bolje.

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Karakteriše ih samouverenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kada je naše samopouzdanje na visokom nivou.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here