Instagram
Milica Milša

Pre oko tri decenije glumica Milica Milša rodila je sina, Antonija Isakovića. Onda, na završnoj godini studija, postala je i samohrana majka.

O ocu svog naslednika u javnosti gotovo da nije pričala, međutim gostujući u jednoj emisiji nedavno objasnila je kako je trebalo i da se venčaju, ali da ona to nije želela.

– Antonije ima jednog jedinog oca, a to je Žarko (Jokanović). Svi nešto vole da pitaju i čeprkaju. Nema tu ničega. Jednostavno, tri godine sam se zabavljala sa jednim momkom, trebalo je da se venčamo. Nisam želela da se udam, sama sam tako odlučila, videla sam da to neće da štima. Posle 29 godina nema tu šta da se priča – istakla je u emisiji “Naj od naj” glumica, koja je kako je ranije govorila “svom sinu bila i otac i majka sve dok nije upoznala Žarka, ljubav svog života”.

To je trajalo šest godina.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – kazala je jednom prilikom za “Story”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here