ATAImages
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić bila je gost u emisiji “Balkanskom ulicom” Vesne Dedić, kada je otvoreno pričala o početku svoje karijere, najtežim trenucima kroz koje je prošla, detinjstvu i svom prvom honoraru. 

Ona se na samom početku prisetila svog prvog pojavljivanja na sceni:

– Počela sam da pevam kada sam imala skoro 17 godina. Međutim, prvi put sam zapevala kod brata na svadbi, tada sam imala 9 godina, već sam bila ozbiljna devojčica. Veruj mi, tada sam imala više samopouzdanja nego danas – rekla je Tanja.

Kada je usledilo pitanje o njenom detinjstvu, otkrila je da je jako emotivna i puna empatije, ali i da je baš zbog toga od malih nogu naučila da bude veliki borac:

– Kada je baka bila bolesna, tatina mama, kako bih joj pomogla da se izleči, kupila sam joj lekove od mog prvog honorara. Kada sam imala osam godina učestvovala sam na jednom takmičenju u Skobalju. Kada me je tata pitao šta ću kupiti od te nagrade, rekla sam da ću kupiti baki lekove, da bi ozdravila. Ja sam već sa osam godina bila svesna da treba da pomažem – otkrila je Tanja.

Pevačica je prošla kroz jako težak period nakon razvoda od bivšeg supruga. On je odveo decu u Australiju da žive sa njim, zbog čega ona nije videla sinove skoro godinu i po dana.

– Ja sam toliko sebe krivila što ne viđam decu. Kako je svakim danom odmicao naš susret, ja sam krivila sebe zašto dozvoljavam da ih ne viđam toliko dugo. Pričala sam sebi da ne smem da dozvolim da ih ne viđam toliko dugo. Kada se približilo godinu i po dana kako nisam videla svoje sinove to je za mene bilo strašno. Bilo me je sramota da kažem da nisam toliko dugo videla decu, a mogla sam da ih vidim, na primer. Tada je bila korona, nije moglo da se putuje. Kada sam ih konačno videla, kada sam ih zagrlila nisam bila svesna da se to događa. Nisam odmah plakala. Kada se sve sleglo, kada su emocije stale, kada su oni seli pored mene, prvo su negodovali, odmah su tražili tatu. Hteli su kod tate da idu, kao da su u meni videli opasnost, kao da su se plašili da ću ih ja odvesti. Onda su meni emocije proradile, plakalo mi se, a nisam mogla ni da plačem – priznala je Tanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here