EPA/Andy Rain
Al Paćino

Glumac Al Paćino trenutno promoviše svoje memoare “Sonny Boy”, u kojima se osvrće na život i karijeru.

Za BBC je objasnio kako je odlučio da napiše memoare jer je postao otac Romana.

– Zanimljivo mi je sve što radi. Razgovaramo. Sviram usnu harmoniku kada smo na videopozivu i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je – rekao je nedavno za BBC o interakciji sa 16-mesečnim sinom Romanom.

Objasnio je kako je odlučio da napiše memoare jer je postao otac Romana u dobi od 83 godine, a zahvaljujući memoarima mali će imati priliku jednog dana da sazna nešto o svom ocu.

– Želim da budem uz ovo dete. I nadam se da hoću. Nadam se da ću ostati zdrav, a on zna ko mu je tata, naravno – rekao je Al Paćino, koji je prekinuo vezu sa Romanovom majkom, filmskom producentkinjom Nur Alfalah.

Glumac i producentkinja upoznali su se krajem 2010-ih, a vezu su potvrdili 2022. U junu prošle godine rodio se sin Roman, za koga je glumac zatražio test očinstva. Nije poznato kada je tačno par prekinuo, a prema izjavi Al Paćinovog predstavnika za medije, ostali su dobri prijatelji i zajedno odgajaju sina.

Al Paćino je do sada bio u vezama sa mnogim poznatim ženama, poput Beverli Anđelo i Dijane Kejton, te iz tri veze ima četvoro dece. Nikada se nije ženio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here