Tanjug/AP
Rafael Nadal

Cene karata za potencijalni poslednji meč Rafaela Nadala u karijeri dostigle su neverovatnu cenu na crnom tržištu, nakon što se pojavila informacija da su rasprodate u rekordnom vremenu!

Nadalov poslednji turnir jeste Dejvis kup u Malagi, gde će Španija igrati protiv Holandije – dok se pominje da bi Rafa mogao da zaigra u dublu sa Karlosom Alkarasom.

I karte za finale su, takođe, rasprodate, a potražnja za njima na sajtovima za preprodaju karata su uveliko u toku. Samo, za to je potrebno izdvojiti veliku sumu novca. Tako imamo da su dva mesta pored terena za četvrtfinale Španija – Holandija ponuđena za čak 15.500 dolara, a za finale čak 32.200 dolara.

Nadal će učestvovati u na egzibicionom turniru u Saudijskoj Arabiji, gde će se naći i Novak Đoković, dok će na pomenutom Dejvis kupu nešto kasnije završiti blistavu karijeru u kojoj je osvojio 22 grend slem titule – uključujući 14 na Rolan Garosu.

Finale Dejvis kupa održaće se od 19. do 24. novembra, a podsetimo da je dolazak u Malagu na Rafin oproštaj najavio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

“Želim ti najlepši mogući oproštaj u Malagi sa španskim timom u Dejvis Kupu. Biću tamo lično da odam poštovanje tvojoj neverovatnoj karijeri”, poručio je Nole

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here