Pixabay

Sigurno vas neće iznenaditi što se Škorpija nalazi na ovom spisku, a pogledajte u kojoj meri i ostali horoskopski znaci vole da eksperimentišu.

Znaš onu prijateljicu koja ima fioku punu seksualnih igračaka, deo ormara posvećen donjem vešu i beskrajne priče o svojim seksualnim avanturama? Verovatno je u pitanju Škorpija. Najperverzniji horoskopski znaci su pomalo javna tajna.

Ovaj svet “eksperimentisanja” nije rezervisan isključivo za Škorpije, naravno. Svi horoskopski znaci imaju svoju seksi stranu, koja čeka da bude istražena. Položaj planeta kao što su Mars, planeta boga i seksa i Pluton, planeta nesvesnog i tabua, može učiniti da su neki znaci više skloni istraživanju “kinki” kulture. Ali šta je zapravo “kinki”? “Kinki je bilo koje netradicionalno zadovoljstvo koje volite da unesete u spavaću sobu”, kaže Aleksandra Espino, astrolog i trener za zadovoljstvo. Pomislite na bičeve, lance, seks žurke i mnogo vibratora.

U nastavku su pet “najkinki” horoskopskih znakova, prema profesionalnim astrolozima Aleksandri Espino i Narajani Montufar.

Škorpija

Da prvo skinemo sa liste ovaj predvidljiv izbor. Škorpija, kojom vladaju Mars i Pluton, obe seksualne planete, je opsesivan, opojan i veoma senzualan vodeni znak. Kao jedan od “najkinki” horoskopskih znakova, Škorpije obično ne žele avanturu za jednu noć. One žele da idu duboko. Očekujte da Škorpija kopa po vašoj traumi iz detinjstva i psihološkom uslovljavanju, kao i da vas ispituje o vašim mišljenjima o raznim igračkama, već na prvim sastancima. Seksualna energija daje Škorpijama moć, a svoju senzualnost koriste kao način da se približe ljudima, ali i sebi. Ovaj znak se dobro oseća kada praktikuje samostalno zadovoljstvo, koje ga drži prizemljenim, kaže Montufar. Ovaj vodeni znak je istraživački nastrojen i želi da doživi sve u životu, pa čak i svetove koje drugi obično smatraju tabuom ili zabranjenim, dodaje Espino. Verovatno će Škorpije uživati u dominaciji, podložnim dinamikama, ili će želeti da isprobaju novu pozu, igračku ili vezivanje užetom, koje su videli dok su skrolovali TikTok.

Ovan

Ovaj vatreni znak vlada Marsom, koji, kao što je pomenuto, je planeta seksa. Ukratko, ovaj znak je prilično vruć i uzbuđen, skoro sve vreme. “Za Ovnove, radi se više o adrenalinu, novitetima seksualnih iskustava i BDSM. To je neurohemijska euforija za njih”, kaže Espino. Kod Marsa se sve vrti oko akcije, agresije i strasti, pa je igra udaraca (čitaj: bičevi) uzbudljiva za Ovna. Tokom ove igre, Ovan može uživati u davanju i primanju, balansirajući svoju intenzivnu, dominantnu, vatrenu energiju sa sposobnošću da se na trenutak preda i pokori. Dok nekim drugim znacima može trebati vremena da se otvore, Ovan će odmah preći na stvar, kažu astrološki stručnjaci. Ako Ovan želi da vas dovede kući, pozvaće vas da se igrate sa njihovim čarobnim štapićem i zekom.

Vodolija

Vodolija je buntovnik horoskopa, pa zar je iznenađenje što su na listi “najkinki” horoskopskih znakova? Uran, planeta koja simbolizuje odstupanje od tradicije, vlada Vodolijom. Odatle potiče Vodolijina otkačena, nestašna, nekonformistička energija. Otkačeno i “kinki” obično idu ruku pod ruku… a ovaj znak to i dokazuje. Vodolija oblikuje budućnost koračajući napred, isprobavajući (i čak stvarajući) sve nove trendove, uključujući i one u “kinki” i BDSM svetu. Možda ćete otkriti da vaš partner u Vodoliji razmatra ideju o dodavanju treće osobe. Mogu čak znati i za nekoliko seks klubova. Vodolija voli da bude deo zajednice i na čelu novih trendova, uključujući svoju seksualnost.

Blizanci

Pokretačka snaga Blizanaca je radoznalost, koja se proteže na sve aspekte života, posebno u spavaćoj sobi. Merkur, planeta bez rodno definisane energije, vlada Blizancima: To znači da će Blizanci verovatno želeti da istražuju sa bilo kim i svima. Blizanci obično imaju kvir energiju, skloni su zaljubljivanju (ili žudnji) u nečiju dušu, a ne u njihove seksualne organe, kaže Espino. Blizanci su takođe skloni previše razmišljanju, a seks im može pomoći da izađu iz svojih pričljivih misli i da se fokusiraju na sadašnji trenutak. Da bi dostigli orgazam, Blizanci moraju kanalisati svu svoju mentalnu i senzualnu energiju u zadatak pred njima i zaista prigrliti ono što je ispred njih. Mentalna stimulacija kroz uloge ili igranje dominantnih i podložnih arhetipova takođe može privući Blizance, znak dualnosti.

Jarac

Saturn, planeta koja se bavi strukturom i disciplinom, vlada Jarcem. Jarčeva sklonost BDSM-u, a posebno vezivanju u tom akronimu, doslovno je zapisana u zvezdama, kažu Espino i Montufar. Jarčevi vole strukturu, a to može biti prisutno i u ulogama koje preuzimamo iza zatvorenih vrata. Moguće je da će Jarac uživati u planiranju igre oko dinamike moći, jer se najbolje snalaze u detaljima. S druge strane, možda će čak uživati u tome da skinu šešir organizatora zajedno sa ostatkom odeće i da se ponekad puste da budu vođeni. Kao Rijana, lanci i bičevi će uzbuditi ovaj znak, verovatno vodeći do začinjenije i ispunjenije seksualne sesije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here