Instagram
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša u poslednje vreme otvorila je dušu o svom ljubavnom životu u više navrata, a sada je otkrila i da je bila u šemi sa oženjenim muškarcem. 

Pevačica je priznala čak i da je muškarac, čiji identitet nije otkrila, ostavio svoju suprugu zbog nje, te otkrila kako je ona reagovala u tom trenutku.

– Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema – smatra Jelena, pa ju je voditeljka upitala kako nije problem biti sa oženjenim muškarcem i zašto uopšte biti sa oženjenim.

– Pa desi se, šta, ako on hoće, desi se avanturica. Šta je brak, da li je to nekakva robija? Postoje ljubavnice koje čuvaju brakove, ljubavnice koje ubeđuju muškarce da se ne razvedu od žene. Prema tome, jedini problem nas žena je što postoje muškarci oko kojih se mi kao borimo – rekla je Karleuša u emisiji “Četiri i po žene” na TV Informer, pa otkrila:

– Imala sam jednu avanturu sa oženjenim muškarcem i brže bolje sam se pokajala jer je on istog momenta ostavio svoju ženu. Nije to njemu bio nikakav brak, nego je farsa bila u pitanju. Ja sam bila ta koja ga je ubeđivala da se ne razvede – kazala je JK.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here