EPA/Gabriele Menis
Lazar Samardžić

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Samardžić izjavio je danas da njegov tim mora da bude na visini zadatka na meču protiv Švajcarske u Ligi nacija.

Fudbaleri Srbije će 12. oktobra u Leskovcu dočekati selekciju Švajcarske u trećem kolu grupe A4 Lige nacija.

– Švajcarci su dobri, imaju zaista dobru reprezentaciju, ali mi smo bolji. Moramo da budemo na visini zadatka i da damo svoj maksimum. Na prethodna dva meča smo poraženi, verujem da će sada biti treća sreća, da ćemo mi slaviti. Sviđa mi se što igramo u Leskovcu, dobar stadion, mali, ali lep, biće dobar ambijent. Uz mene i reprezentaciju biće i moja porodica, uvek su prisutni – rekao je Samardžić, prenosi zvanični sajt FSS.

Samardžić je za reprezentaciju Srbije odigrao 13 utakmica.

– Pritisak postoji, ali ja nisam Dušan Tadić, a daću sve od sebe da pokažem da sam dobar i vredan dresa reprezentacije Srbije – dodao je srpski fudbaler.

On je naveo da fudbaleri Srbije moraju više da šutiraju na protivnički gol.

– Moramo da više šutiramo na gol, važno je i strpljenje, a tu je i povratak Aleksandra Mitrovića. On je postigao najviše golova za reprezentaciju, Srbija ga treba, važno je da se vratio i verujem da će nastaviti sa onim što najbolje radi, a to su golovi – naveo je Samardžić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here