pixabay.com

Modni časopis “Mari Kler” pažljivo je testirao parfeme mesec dana. Njihov rigorozan proces uključivao je opsežno prskanje, difuziju i mirisanje, kako bi se u potpunosti osetio svaki miris.

Da bi procenili performanse parfema u stvarnom svetu, sproveli su i testove u različitim situacijama. Tako su dobili priliku da vide kako se svaki miris ponaša u različitim okruženjima. Pažljivo su pratili dugotrajnost svakog parfema, a sve kako bi pronašli najbolji ženski miris na svetu.

U ovom izboru najboljih parfema na kraju su se kao pobednici iskristalisali parfem “Black Opium” brenda YSL (Iv Sen Loran) u kategoriji najbolji ženski parfem, a u kategoriji muških parfema ta čast pripala je toaletnoj vodi Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme.

“Pobednici predstavljaju naš izbor najboljih od najboljih – kombinaciju vanvremenskih klasika i uzbudljivih noviteta. Bez obzira na to da li se držite svog prepoznatljivog mirisa ili volite da menjate parfeme u zavisnosti od raspoloženja, ovi izbori imaju jednu zajedničku stvar: svi mirišu neverovatno“, piše “Mari Kler”.

Parfemska voda YSL Black Opium jedan je od najpoznatijih i najtraženijih parfema ove modne kuće. Lansiran je pre 10 godina, a do sada je postao klasik zbog svoje jedinstvene i smele kombinacije nota.

U visokim notama nalaze se smeli akordi crne kafe koje ćete osetiti. Srce mirisa otkriva delikatan cvet pomorandže koji mu daje dodir ženstvenosti i balansira intenzivan početak. Kako se miris razvija, donje note kedra i pačulija daju mu dubinu i trajnu snagu, garantujući da će miris trajati ceo dan.

YSL Black Opium takođe privlači pažnju svojim elegantnim dizajnom bočice, ukrašene crnim šljokicama, koje simbolizuju smelost i glamur.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here