Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će “Sent Ridžis” hotel i Kula Beograd za 15 dana biti otvorene i za sve građane.

Vučić je, na svečanosti povodom završetka radova na hotelu “Sent Ridžis” u Kuli Beograd u prisustvu predsednika kompanije Eagle Hills Mohameda Alabara, rekao da je čuveni Meriot lanac preuzeo i taj hotel i da moraju da se urade još neke sitnice, u vezi sa garažom i drugo. Predsednik je zahvalio Alabaru i istakao da nije bilo šeika Muhameda bin Zajeda Alnahjana ničeg od toga tu ne bi bilo.

Promene tek slede

Dodao je da su Emiraćani platili pet miliona evra za renoviranje Geozavoda, kao i da su na kraju postigli nešto što je na kraju postala java svih Beograđana.

– “Sent Ridžis” će biti smešten od prizemlja do 11. sprata. Na kraju će na vrhu biti vidikovac od 360 stepeni. Imaćete posebne usluge i batlera, nenadmašne. Imaćete ovo, uz London, jedino mesto gde ćete imati apartmane “Sent Ridžis” u celoj Evropi, dakle samo London i Beograd, ne postoji drugo mesto u Evropi. Za 15 dana moći ćete ovde i u restoran i spa, i ljudi koji su kupili sebi stanove da u svemu tome uživaju – naveo je Vučić. Vučić je rekao i da Beograd mora da se razvija i bude grad metropola koja će privlačiti sve i najavio još promena. Kazao je da će biti sačuvan most koji je tu građen u vreme nacista.

– Prebacićemo ga na neka dva kilometra dalje, ali ćemo napraviti jedan drugi most. Tu ćemo otvoriti železnički most kao pešački most. Uskoro, mnogo toga još moramo da uradimo, mnogo toga još moramo da napravimo – naveo je Vučić.

Opširnije čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here