Pexels

Bez obzira na to kako izgledaju ili čime se bave, muškarci rođeni u ova 2 horoskopska znaka privlače žene kao magnete.

One padaju na njihov šarm i zavodničke sposobnosti, i retko koja može da odolim njihovim slatkim rečima.

U nastavku teksta pogledajte o kojim znakovima je reč:

Lav

Lav je horoskopski znak u kojem se rađaju pravi kraljevi osvajanja. Muškarac Lav ne treba da uloži previše truda – on se jednostavno pojavi i pokupi svu pažnju. Ovaj vatreni znak zrači samopouzdanjem i harizmom koja osvaja bez reči. Njegova moć leži u njegovom stavu – Lav uvek zna: kako bi trebalo da izgleda, šta bi trebalo da kaže i kada bi trebalo da reguje. Njegov osmeh često skriva blagu drskost koja dodatno intrigira, a taj miks samopouzdanja i zagonetnosti ključ je njegovog uspeha.

Žene ga jednostavno obožavaju jer Lav voli da bude u centru pažnje, ali nije sebičan u tome – svojim partnerkama daje osećaj da su i one deo njegove “kraljevske” sfere. Romantični Lavovi znaju kako da učine da se žena oseća posebno. On voli da blista, a kada je sa voljenom osobom, želi da i ona sija uz njega.

Vaga

Ako postoji znak koji zna kako se igraju ljubavne igrice, onda je to Vaga. Ovaj vazdušni znak savršeno balansira između šarma i elegancije, a njegov osmeh i blaga ljubaznost osvajaju srca s lakoćom. Vaga je horoskopski znak koji u svakom trenutku zna kako da izgleda besprekorno – on je taj koji će vas očarati svojim manirima, načinom govora i neverovatnim smislom za estetiku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here