instagram/ senoritamilica
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović i te kako marljivo radi na svojoj muzičkoj karijeri, a nije tajna da ulaže veliki trud, posvećenost i novac kako bi opstala na estradnom nebu.

Ona je otkrila s kakvim se sve sitacijama susretala tokom svog staža na javnoj sceni i neprijatnim trenucima koji su je pratili.

– Ja sam se samo bavila ovim poslom najbolje što znam i odgovorila tome kako treba da se ekranizuje pesma “Crna jutra”. Dobijala sam pretnje smrću i vređanje, to ne opravdava nikoga ko je to napisao ili izrekao. Da ne kažem da su moje kolege išle na nacionalnoj frekvenciji da pričaju protiv mene i da pozivaju ljude na nasilje. Videla sam prava lica mnogih – rekla je Pavlovićeva.

Potom je kazala kako gleda na žensku konkurenciju i saradnje u svom poslu.

– Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: “Nisam dosadna”.

Album “Boginja” istakao je Milicu Pavlović i uvrstio je među najpopularnije mlade izvođače.

– Spot za pesmu “Boginja” je takav kakav jeste jer toliko sam para imala. “Boginju” smo snimali sa poslednjim delom budžeta, a kad smo došli do pesme “Mogla sam”, tu sam pozvala jednog dana ću i otkriti ko je snimao taj spot, i biće vam vrlo interesantno, samo sam pozvala njega i rekla: “Molim te dođi, kakvu god kameru da imaš, ja imam svega par stotina evra u džepu, ti dođi snimaj, šta snimaš snimaš…” To mi je jedan od najvećih hitova i od najlepših uspomena jer tu imam ekranizovanu Marinu Tucaković, rekla je Milica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here