Promo
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić sa majkom Olgom ima poseban odnos, a otkrila je da joj je majka trenutno na blok listi.

Iako je neizmerno voli, Jovana ističe da se često oko nekih pojedinosti ne slažu, a Olga je kritikuje što je previše aktivna.

Voditeljkina majka jednom prilikom ispričala je pred kamerama šta misli o svojoj naslednici, a onda se oglasila i Jeremićeva, te priznala da ju je ganula jedna majčina poruka.

– Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikoči – smatra Jovanina majka i dodaje da nikad dosad nije dala izjavu za televiziju.

– Ja Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li sluša – istakla je bila Olga za “Premijeru – vikend specijal”.

Jednom prilikom voditeljka je objavila na Instagramu fotografiju sa ocem i majkom, a opis koji je dodala ispod je privukao veliku pažnju:

– Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi, isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče.

Međutim, iako je tatina mezimica, Jovana tvrdi da se sa mamom ne slaže oko svega.

– Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto što nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka – istakla je ranije Jovana na Instagramu.

Olga je, takođe, bila gošća na poslednjoj proslavi koju je voditeljka upriličila zbog svog rođendana, pa je i tada priznala nešto što je sve šokiralo.

– Moja majka, onda kad je ne nerviram i kad sam dobra – samo je dobro lažem! Toliko slične, a toliko različite. Borba večita, al’ je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen – navela je Jovana jednom prilikom o svojoj majci, pa otkrila zatim i da je Olgu nedavno blokirala na društvenim mrežama, pa sad komuniciraju preko Jovaninog dečka Dragana Stankovića.

– Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom – istakla je Jeremićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here