Tanjug/AP
Premijer Slovačke Robert Fico

Pismo sa metkom adresirano na slovačkog premijera Roberta Fica stiglo je danas u slovačku vladu, saopštila je danas Ficova pres služba.

Kako se navodi, metak je pronađen, nakon što je sumnjiva koverta odneta na naknadnu rendgensku proveru, prenosi slovački portal Plus 7 Dni.

Dodaje se da je pismo stiglo od nepoznatog pošiljaoca.

Portparol regionalne policije u Bratislavi Mihal Zeif potvrdio je tu vest i dodao da se time dalje bavi policija.

Fico je 15. maja ove godine preživeo atentat u kome je bio teže povređen.

1 COMMENT

  1. A ko je poslao pismo. Sigurno nije neki politički protivnik iz Slovačke. I iza napada, a i iua ovog ekcesa stoji duboka država SAD, jer se ne slaže sa njegovim stavovima o ratu u Ukrajini. SAD je Ursula prihvatljiva i zato je opet imenovana. EU nije prihvatljiva, ali se oni ne pitaju. Kauboji imaju glavnu reč i njihova sesluša. I umesto u zatvoru, žena vodi EK. Toliko o tome i demokratiji. Pa ko voli nek izvoli. Mi nismo zainteresovani za taj vid demokratije. Radi toga i Prefyednika se moramo rešimo jer vodi istu politiku. Prodaje državu radi ličnih interesa. Kupuje vreme jer još nije siguran da bi, kada prizna KiM, za svoju i bezbednost svoje porodice. Inače bi to već uradio, davno. Zato je i doveden. Zato.i.imamo i Rio Tinto, Danku Ilić, Partizan, Jovnjicu, studentski parlament u NS…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here