Vanja Bulić i Ruška Jakić, Printscreen / Youtube / AmiG Show
Vanja Bulić i Ruška Jakić

Vanja Bulić i Ruška Jakić gostovali su u emisiji “Amidži šou” u kojoj su progovorili o vanbračnom detetu.

Ova tema je godinama bila jedna od glavnih u javnosti, a sada je voditelj Ognjen Amidžić ponovo probudio ovu priču i upitao kolege šta je prava istina.

– Vanja jel istina da ti i Ruška imate vanbračno dete? – upitao je Ognjen, a Ruška je odmah objasnila kako je pokrenuta priča o vanbračnom detetu.

– On gostuje u nekoj emisiji i otkrije da mi imamo vanbračno dete, ja pozovem njegovu ženu i pitam da li je normalan ovaj tvoj muž? On me zove i kaže ovo je osveta – započela je Ruška i nastavila:

– Imao je neke cipele i ja podignem, kad ono piše 500 dinara, znači on je došao pravo od obućara, njega bilo sramota i kaže, e za ovo ću ti se osvetiti – ispričala je Ruška.

Podsetimo, Ruška je poznata kao osoba za koju ne postoje tabu teme, te ne krije da i u devetoj deceniji života ima želju da se uda.

– Ljubav je obeležila moj život. Imala sam tri braka, ali bih se udala i četvrti put. I to je otvorena opcija, budući da se ja vodim onom starom “nikad ne reci nikad” – navela je voditeljka kultne emisije “Ljubav i moda”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here