ATAImages
Seka Aleksić

Seka Aleksić nedavno je prokomentarisala aktuelne repere na našoj sceni. Sada se ona ponovo oglasila i dala oštar sud, a potom otkrila i o kome iz javnog sveta ima dobro mišljenje. 

Aleksićeva je na svom kanalu putem Instagram profila na pitanje sa kime bi sarađivala od muzičara novih generacija, svojim fanovima odgovorila:

– Sve slušam bukvalno. Rimski i Korona su sjajni. Volim emotivne tekstove. Buba i Džala su mi top! Nikolija i Relja, Breskvica, ali njen početak – istakla je ona, da bi zatim udarila na druge izvođače, u kojima su mnogi prepoznali Vojaža, Desingericu i Seksija iz Crnog Ceraka, o kojima ni ranije nije imala lepo mišljenje:

– Ja imam drugi problem sa novijim generacijama, a to je nepoštovanje drugih. Nekultura, razvrat i psovke. Droga… Ali ima dosta ljudi koji se izdvajaju po kulturi i kvalitetu – dodala je Seka.

Podsetimo, Seka je nedavno ušla u raspravu sa Seksijem iz grupe Crni Cerak, a sve to zbog njegovih prozivki na račun koleginice Jelene Karleuše:

– Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže “njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom”. Ma nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda – napisala je tada Seka.

Zatim je usledio komentar na račun Dragomira Despića Desingerice:

– Imam utisak da im je izvadio i polni organ da bi isto ovo radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari za***ava sa njima. Svaka mu čast – istakla je ona, a ubrzo je usledio i njegov odgovor:

– Moguće da je Seka Aleksić moj fan, čim prati moj rad, znači da voli to što radim – rekao je on za medije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here