Tanjug/AP
Janik Siner

Ruska teniserka Darja Kasatkina smatra da je Janik Siner nevin, ali ističe i da postoji nešto što joj smeta u celom slučaju.

Siner je dvaput bio pozitivan na klostebol, što je objavljeno neposredno pred US open, koji je Italijan potom osvojio. Nije bio suspendovan i igrao je dok je proces trajao.

– Pitali ste me mislim li da je nevin – mislim da jeste. Nejednaki aršini? Janik može sebi da priušti najbolje advokate, to je nesumnjivo prednost. Imam italijanskog trenera i on zna za druge slučajeve kojih mi nismo ni svesni – rekla je Kasatkina, trenutno 13. teniserka sveta, i dodala:

– Bilo je još dva slučaja iz Italije – muškarac i žena – koji su uhvaćeni sa istom supstancom. Devojka nije izbegla kaznu jer nije znala odakle joj to u organizmu. Ne sećam se imena… A momak je znao odakle mu i pružio je dokaz u roku od 24 sata, nastavio je da igra, bio je to sličan slučaj.

Potom je Kasatkina postavila pitanje koje su postavili verovatno svi koji su pratili slučaj Siner:

– Ne razumem zašto u Italiji i dalje ima mnogo slučajeva sa tom supstancom. To ne znam, ali verujem da je moguće jer biti uhvaćen na taj način je zaista smešno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here