commons.wikimedia/SUHEJLO
Kosovske bezbednosne snage

Savetnik zamenika kosovskog premijera, Ragmi Mustafi, izjavio je da su mladi Albanci iz, kako se izrazio, “preševske doline”, spremni da postanu deo kosovskih bezbednosnih snaga, ali ne i Vojske Srbije.

Mustafi je, povodom najava o vraćanju obaveznog vojnog roka u Srbiji, rekao da će Albanci iz „preševske doline“ zbog toga napustiti zemlju.

– To je izazvalo veliki strah zbog kojeg veliki broj mladih ljudi odlazi iz “preševske doline”. To je samo još jedna mera koja će prisiliti mlade ljude da odu odatle. Građani “preševske doline” veoma su voljni da pristupe KBS, ali ne i Vojsci Srbije – naveo je Mustafi.

9 COMMENTS

    • Lepa nije to administrativna linija negi drzavna granica.Znamo se smijati na neke rijeci ´koje hrvati koriste,a sada mi izmislili rijec Administrativna linija sto u prevodu znaci Drzavna Granica.Malo bacamo narodu prasinu u oci da sakrijemo istinu.

      • Kosovo i Metohija se nalaze u Srbiji. Možda si mislio na granicu između Albanije i KiM koja je potpuno otvorena, ali više Albanci iz siromašne Albanije ne hrle na KiM, jer je ono, posle okupacije, postalo siromašnije čak i od Albanije.

  1. Momci koji žive u Srbiji će služiti vojsku u Srbiji. Posao države je da spreči da se naslednici OVK (koja je ubila više Albanaca nego srpska policija i NATO bombe zajedno), ne iživljavaju nad albanskim mladićima koji bi bili lojalni Srbiji u kojoj žive, kao 90-tih na Kosovu i Metohiji o čemu slušamo sada na sudjenju u Hagu.

  2. ОДМАХ ИМ ОДУЗЕТИ
    ДРЖАВЉАНСТВО СРБИЈЕ
    НЕКА ИДУ у албанију

    ПСА КОГА НА СИЛУ У ЛОВ
    ТЈЕРАШ
    НИКАД ОД ТОГ ЛОВА НЕМА НИШТА
    ЗНАЧИ НИКАД ОНИ НЕЋЕ
    БИТИ ЛОЈАЛНИ ДРЖАВИ СРБИЈИ🇷🇸
    ТАКВЕ ИЗОСТАВИТИ ИЗ СВЕГА
    нека иду у албанију
    Тамо им је боље.

    🇷🇺☦️🇷🇺

  3. Predaš dokumente i paljba za Prištinu. Kad je već toliko voliš :D. Mada kad se vojska na kosovo vrati ni priština ti mila biti neće 😀

  4. СВИ НАРОДИ У ВОЈВОДИНИ
    СУ ЛОЈАЛНИ ДРЖАВИ СРБИЈИ🇷🇸
    СВИ ИДУ У ВОЈСКУ
    сем албанаца
    Који требају ићи у албанију,
    Сретан им пут.

    🇷🇸🇷🇸🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here