Tanjug/AP
Premijer Crne Gore Milojko Spajić

Crnogorski premijer Milojko Spajić poručio je se ne uklapa u političke šablone i da je njegov interes evropska Crna Gora, jednaka za sve njene građane.

Koliko god je, kaže, bio uspešan u inostranstvu, prvo kao student, a onda bankar i privatnik, srce ga je vuklo korenima – kući.

“Vratio sam se da doprinesem razvoju domovine, u prvom momentu ne znajući tačno kako, ali osećajući da ću naći način. Nikom ništa ne dugujem, sem Crnoj Gori i mojim sugrađanima, pa je to često problem za brojne interesne grupacije”, naveo je Spajić u potkastu objavljenom na platformi Iks.

2 COMMENTS

  1. Samo sto vas ni su primili,posebno im je drag Don Milo Djukanovic,otac nato-a i veliki prijatelje Albanaca na Kosovu

  2. Kome je vazna CG. EU je primila Bugarsku.Rumuniju U NATO i u EU samo iz strateskog polozaja i blizine RUsije.Kome treba jedna mala CG koj pokusava Iznutra da bude Srbofobicna i Rusofobicna.nego kao neprijatelj Srbiji i Rusiji.Hvala Bogu CG je stara srpska drzava u kojoj je zapad instalirao nove Crnogorce.Milogorce nove Srbomrzitelje.Nece moci.Nisu mogli ni Turci autrougari ni Italijani da pokore CG koja je uvek bila i ostace Srpska drzava ili drzava Srpskog naroda u sigurnom krili svoje S.Pravoslabne crkve

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here