EPA/Facundo Arrizabalaga
Jelena i Novak Đoković

Novak Đoković u svom nedavnom intervjuu, govorio je o poslu, porodici, kao i balansiranju između ove dve strane. Najbolji teniser sveta dobija veliku podršku od svojih najbližih, ali ne krije da je bilo vremena kada je zbog njegovog posla, morao da žrtvuje porodični život.

On je otkrio kako je tada izgledao razgovor sa suprugom Jelenom Đoković, koja je bila zabrinuta zbog njegove odsutnosti. Nakon povrede kolena koju je zadobio, Novak je prolazio kroz težak period:

– Žena se žalila. Ona mi kaže: “Manje sam te viđala nego kad odeš na turnire. A ti si tu sa nama, a u stvari nisi”. Toliko sam želeo da se oporavim i u svoj toj želji sam pronalazio snagu i dodatni motiv. Bio sam toliko smiren i samouveren, staložen, jednostavno kada znaš. Neki instinkt ti govori – ovo je vreme, ovo je taj trenutak. Tu su mi bili žena i deca, svi potrebni, najvoljeniji. Bio sam spreman – ispričao je teniser Novak Đoković u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Podsetimo, Jelena je prilikom svog intervjua za domaće medije, jednom prilikom otkrila kako se nosi sa vaspitanjem Tare i Stefana:

– Kao roditelj se često pitam kako da budem i dovoljno jasna našoj deci, i dovoljno autoritativna da zadržim određene granice koje ne mogu da pređu. Često mi je to teško ukoliko nisam emotivno regulisana i ukoliko me osećanja preplave. To je razlog zbog čega mnogi roditelji reaguju previše popustljivo ili strogo, deca nemaju balans i konstantnost od strane roditelja. Idemo iz jednog ekstrema u drugi. Njima treba normalno okruženje da bi mogli da se razvijaju – rekla je Jelena, te se osvrnula na korišćenje mobilnih telefona kod dece.

– Uspešno se još uvek borim, moja deca za sada nemaju telefone, niti tablete. U školama se na određenim časovima tableti koriste, ali je to za sada u nekim granicama zdravog razuma – izjavila je Novakova supruga za domaće medije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here