Pixabay.com

Neki ljudi kao da žive u oklopu – njihova emotivna distanca i hladan odnos prema svetu oko sebe čine ih nedodirljivim.

Žene rođene u određenim horoskopskim znacima često se doživljavaju kao one koje nikad ne pokazuju svoja osećanja, a ponekad ih prati utisak da su nepobedive. Međutim, ova hladnoća nije nužno znak slabosti, već često rezultat njihove unutrašnje snage i potrebe da zadrže kontrolu nad svojim emocijama.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca su izuzetno ambiciozne, ozbiljne i uvek orijentisane ka cilju. Ove žene retko pokazuju emocije jer su uverene da bi mogle da stanu na put njihovom uspehu. Za njih su osećanja nešto što je najbolje držati pod kontrolom, daleko od očiju drugih. Žena Jarac ne voli dramu i radije bi se ponašala hladno nego dopustila da je neko vidi kao emotivnu i ranjivu.

Vodolija

Žene rođene pod znakom Vodolije poznate su po originalnosti i nezavisnosti. Emocije su im često sekundarne – radije će se fokusirati na ideje, projekte i intelektualne izazove nego na izražavanje osećanja. One imaju tendenciju da zadrže emocije za sebe jer veruju da ih previše emocionalne interakcije može inhibirati u njihovoj potrebi za slobodom i individualizmom.

Škorpija

Žene Škorpije su poznate po tome što su najmisterioznije i najneprobojnije od svih. Iako su izuzetno emotivne ispod površine, osećanja drže duboko zakopanim i retko ih pokazuju. Poznate su po sposobnosti da deluju hladno i proračunato, čak i kada su pod jakim emocionalnim pritiskom. Ova žena nikom ne dozvoljava da lako uđe u njen svet – njena osećanja su skrivena iza maske ravnodušnosti.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here