EPA/DAVID SWANSON
Bred Pit

Bred Pit, holivudski glumac, poznat je kao veliki zavodnik, a iako ima dva braka iza sebe, sa glumicama Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, očigledno mu nije bio problem da se udvara drugim ženama ni kada je bio oženjen.

Glumica Dajana Gudić, koja već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, otkrila je da joj je Bred pisao, te ispričala detalje.

Ona je, naime, u emisiji “Amidži šou” trebalo da odgovori na pitanje koji naš glumac joj je privlačan, ali baš zbog Breda to nije mogla da učini.

Dajana Gudić

– Znaš kako, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, zato što kad god lepa žena kaže ko joj je lep od poznatih ličnosti, on joj se javi na Instagramu – rekla je Dajana, nakon čega je priznala da joj je Bred Pit pisao:

– Mene su pitali ko mi je od poznatih ličnosti onako lep, ja sam rekla Bred Pit… Pa ti sad izvuci iz konteksta, ali nisam odgovorila na poruku, jer ja sam tad imala dečka, on ženu.

Inače, Dajana je ranije bila u domaćim medijima kada se saznalo da se druži sa Leonardom Dikaprijem, a sada je priznala da je on, ipak, nikad nije muvao.

– Kad smo se tek upoznali… Šta da ti kažem, nije, nije na taj način. Dao mi je neki kompliment, ja njemu, ali uvek smo bili drugovi, bolje se poklapamo kao prijatelji – rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here