youtube/Madonna
Madona

Madona, koja ima 66 godina, u vezi je sa sportskom zvezdom Akimom Morisom, koji je 38 godina mlađi od nje i ima 28 godina. Iako je razlika u godinama velika, par ne pokazuje znakove da im to predstavlja prepreku.

Skladni i srećni, Madona i Akim često su viđeni u toplim i ljubavnim trenucima, bilo da se grle, ljube ili maze. Njihova romansa započela je na snimanju za magazin “Pejpr” 2022. godine, a zvanično su u vezi od jula ove godine.

Pop zvezda ima nekoliko strogih pravila koja njen mladi dečko mora da poštuje kada su zajedno. Ali, njemu to uopšte ne smeta. “Madona je dala Akimu stroga pravila kao uslov da budu zajedno. I on je pristao na njih jer je zagrejan i spreman na sve samo da bude s njom”, rekao je za strane medije izvor blizak paru.

1. Ne može da spava s njom u krevetu

Akim i Madoma žive zajedno u njenoj kući, ali to ne znači da on može da spava u njenom krevetu uvek. Kad ona to traži, on mora da spava u drugom krevetu.

2. Nema gledanja sporta

Madona je zabranila Akimu da gleda sport na televiziji kada su njih dvoje zajedno. Verujemo da mu je to teško palo, pošto je sportista, ali ovde je očigledno da ljubav nema cenu.

Prema Dejli Mejlu, Akim Moris rođen je 2. maja1996. na Jamajci, a trenutno živi u Njujorku. Diplomirao je političke nauke na Univerzitetu Stoni Bruk. Tokom studija igrao je fudbal, a bio je napadač i u fudbalskom klubu Oyster Bay United.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here