Lična arhiva

Voditeljka Jovana Jeremić zasigurno je izmamila brojne reakcije svojih fanova pošto je na društvenim mrežama najavila kako će danas-sutra napisati knjigu o muškarcima. To će, kako kaže, u stvari biti priručnik koji “daje rezultate u praksi”, a ne “ono što pišu žene očajnice”.

– Obrazovanje i znanje su moć. Posebno za ženu. Žena mora da rasvesti svoj um i da shvati da bez samostalnosti, znanja, svog novca i svog ličnog statusa nikada neće imati budućnost, sreću, ljubav i poštovanje ni partnera, ni okoline – počela je ona, pa je potom dodala:

– Onoliko koliko uložite u svoj um, toliko ideje i dobijete. Ideja i informacija vladaju planetom. A što se muškaraca tiče, jednog dana ću napisati knjigu o njima…

Jovana se ni tu, svakako, nije zaustavljala.

– Ali ne onu neupotrebljivu u praksi koju pišu žene očajnice, već pravu knjigu, priručnik za muškarce koji daje rezultate u praksi. Zapamtite: muškarcu ne treba žena koja ne može bez njega. Muškarcu treba žena bez koje on ne može. Do sledeće objave, profesorka čita (sprema ručak) – zaključila je uz niz nasmejanih emotikona.

1 COMMENT

  1. Opet ova Dzaja. Pa ljudi da li je moguće. Koga je briga šta ona radi. Pobogu, vesti ne mogu da pročitam a da je ne “nalepite” ma koga je briga za nju, šta je ona, ko je ona. Šta je njen doprinos društvu zajednici državi, ne mogu da verujem. Ko plaća da se blud reklamira da mi je znati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here