Unsplash

Svima u životu naiđe ovakav period.

Trenutno je jedan horoskopski znak pod uticajem teških životnih lekcija koje dolaze sa promenama na svim frontovima. Južni Mesečev čvor u ovom znaku donosi turbulentne događaje koji ispituju snagu i spremnost na transformaciju. Prijateljstva, ljubavne veze pa čak i dugotrajne veze su podložne iskušenjima. Ovaj period zahteva oslobađanje od starih obrazaca i eliminisanje ljudi koji vam crpe energiju.

Znak o kojem je reč je Vaga. Bez obzira da li je u pitanju sunčev znak, podznak, Mesec ili Venera u Vagi, osobe sa ovim astrološkim pozicijama suočavaju se sa intenzivnim izazovima. Njihova vladajuća planeta Venera je u kvadratu sa Saturnom i Neptunom na 29. stepenu, što dodatno komplikuje situaciju. Ovaj aspekt donosi nemir, neprospavane noći, haotične misli ali i važne poruke kroz snove, slučajne pesme i nasumična poklapanja na satu.

U ljubavi takođe nećete biti pošteđeni turbulencija. Sad je vreme da prepoznate nedostatke u vašem odnosu i da oslobodite sebi vreme od veza koje vas ne ispunjavaju. Jupiter u devetoj kući podstiče putovanja u inostranstvo. Ako vam se pruži prilika, razmotrite odlazak negde na nekoliko dana. Na dalekoj destinaciji vas može pozitivno iznenaditi nova osoba ili neko važno otkriće.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here