Instagram
Sloba Radanović

Danima unazad smo svedoci radosti koju su naši sportisti doneli sa sobom iz Pariza, pored onih medalja koje su osvojili.

Zadovoljstvo je gledati ih i uživati u njihovom uspehu, a i u njihovim rodnim gradovima mnogi od njih su dočekani baš onako kako i zaslužuju. To je slučaj i sa košarkašem Dejanom Davidovcem, koji je osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu sa košarkaškom reprezentacijom Srbije.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kom se vidi kako je Davidovac dočekan u Zrenjaninu, a isti je podelio i Sloba Radanović, koji je otkrio da zna košarkaša od malih nogu.

– Koliko mi je drago zbog ovog momka. Od malih nogu, skoro svakog dana, sretao sam ga na putu do škole ili treninga. Uvek je na leđima imao ranac i išao je ili na trening ili u školu. Mi svako na svoj trening fudbala, a on na košarku. I uvek se videlo koliko je voli i koliko voli to što radi, koliko voli basket, košarku, loptu… Ako je neko zaslužio ovo, on je – napisao je Sloba, koji je takođe rodom iz Zrenjanina.

2 COMMENTS

  1. I mi stariji, sa Duvanike, gledali smo braću Bodirige na terenu kod samoposluge kako se formiraju pod koševima. Pozdrav iz ZR !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here