Foto:Instagram/milanstankovic
Milan Stanković

Pevač Milan Stanković svakim svojim oglašavanjem na društvenim mrežama privuče ogromnu pažnju svoje i dalje vrlo brojne publike. Najčešće, on vreme provodi obilazeći manastire, u miru, a njegove poslednje objave sa luksuznog bazena iznenadile su mnoge. 

Jedno od mesta na kojem je pronašao mir je manastir Podmaine u Budvi u Crnoj Gori, gde često odlazi kako bi se posvetio duhovnom razvoju. Međutim, Stanković nije samo manastir Podmaine koristio kao utočište. U poslednje vreme, pevač je boravio i u luksuznoj vili u mestu Ljuta, smeštenoj u Bokokotorskom zalivu.

Kako je karijeru u muzici ostavio na čekanju, u javnosti su krenule spekulacije o tome kako Milan sada zarađuje za život.

Prema pisanju domaćih medija, Stanković je uspešno razvio biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je sada glavni izvor prihoda.

Prema izvorima bliskim pevaču, Milan Stanković je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Krenuvši sa jednim kamionom, on je uspeo da proširi svoju flotu na desetak vozila. Firma mu se uspešno razvija, a zaposleni su izuzetno zadovoljni uslovima rada.

– Milan je uložio značajne napore kako bi njegov biznis postao uspešan. Zaposleni su veoma zadovoljni, a firma neprekidno napreduje – rekao je izvor za “Republiku” pre nekoliko meseci.

6 COMMENTS

  1. Честитке за Милана .
    Желим му још више успјеха на свим пољима.
    Кренуо је правим часним путем.

  2. Drago mi je, ako je tako.Želim mu da bude zdrav i zadovoljan i živi svoj život onako kako on hoće, ne obazirući se na zlonamerne mediokritete!

  3. Sa srecom u novom poslu,ali ne zaboravimo da je izuzetan pevac.Cekamo novi album.Valjda ce biti jednog dana

  4. Eneh, kako ne? Silan biznis sa kamioni. Jedva čekali njega da krene sa tim poslom. Nema u 450 miliona Amerikanaca toliko njih koji bi krenuli u taj biznis??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here