Tanjug/AP
Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je posle poraza u finalu olimpijskog turnira da je Novak Đoković bio “gladan i impresivan” i da mu nije davao šanse u finalu, i čestitao je Srbinu na osvojenom najsjajnijem odličju.

– Slušao sam mnogo puta o tome koliko Đoković želi zlato, pričao je i on sam o tome. U neizvesnim trenucima, u taj-brejkovima, igrao je impresivno, tu sam video njegovu glad za medaljom, da ide po nju. Bio je bolji u tim situacijama i zaslužio je da pobedi – rekao je Alkaras na konferenciji za medije.

Osvajač četiri grend slem pehara smatra da je igrao dobro.

– Moj nivo tenisa je bio veoma visok, jako sam zadovoljan igrom, ali malo sam razočaran što nisam igrao najbolje u nekim situacijama, u neizvesnim momentima, u taj-brejkovima. Novakov nivo je bio vrhunski i nisam uspeo da ga ispratim. Malo sam tužan zbog toga, ali sve drugo… Igrao sam sjajan turnir, imao sam odličan meč, ponosan sam na sebe – rekao je Španac i istakao da odlazi “sa podignutom glavom”.

– Dao sam sve od sebe na terenu što sam mogao, vratiću se još jači – zaključio je Alkaras.

2 COMMENTS

  1. Tako je i Nadal pricao kako je Nole gladan a on jadan samo igra tenis I ne razmislja o titulama.Sada ovaj klinac prede iste price.Da nisi i ti bio gladan nebi plakao ko mala be a posle poraza.A ja jaj.Nole je za sve vas istinski dzentlmen

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here