Kosovo online
Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer

Ambasador SAD Džefri Hovenijer izjavio je nakon sastanka koji su predstavnici zemalja Kvinte održali sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem da trenutno ne mogu da podrže bilo kakvu promenu statusa mosta na Ibru.

– Po uputstvima iz prestonica, predstavnici Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i SAD sastali su se danas sa premijerom Kurtijem kako bi ga obavestili da naše vlade u dogovoru sa NATO ne mogu podržati bilo kakvu promenu statusa mosta u Mitrovici u ovom trenutku – rekao je Hovenijer.

Ambasador SAD, međutim, nije želeo da iznosi više detalja sa sastanka.

6 COMMENTS

  1. курта ПОКУШАВА ДА ИЗАЗОВЕ
    РАТ
    ЈЕР НЕМА ДРУГУ ОПЦИЈУ
    народ му ОДЛАЗИ
    ПА ЋЕ КАО И зеленски ОСТАТИ САМ
    ДОК ГА ГАЗДЕ НЕ НАГРАДЕ

  2. Koja kvinta sta su ti koju ulogu imaju ko im daje za pravo da otimaju svetu zemlju mogu da daju svoju dedovinu seperatistima o svetoj zemlji ne mogu niti imaju pravo da se pitaju bilo sta

  3. Ovo mi opasno miriše na okretanje lista !
    USA je tačni videla ko je u ovoj igri Dzoker a ko pijun Londona i Berlina , mada u poslednje vreme Berlina sve manje jer mi se čini da je onaj podpis u Beogradu promenio ugao posmatranje Berlinske olirgarhije i Političara , jer gde je to inče CEO MB korporacije zajedno sa Scholzom isao u neku Ex YU drzavu sem u Srbiju ??
    Dakle Kurtiju se opasno zaljuljao kavez i pitanje je vremena kad će kurti iz zlatnog kaveza pasti u politički bezdan !!

  4. Most na ibru svečano se otvara uz narodnu muziku Folklor i Plesače biče kolona preko 400 djece kije če da budu u narodnoj nošnji Albanije i Kosova ,KVAKA biče nož sa dvije oštrice ako se šta desi biče napad na nedužnu djecu Albanske nacionalnosti…!!
    I tako biče narod ogorčen udariče na Sjever bez milosti.OPREZ KURTI IGRA RUSKI RULET.HOČE DA POKRENE VOJSKU SRBIJE DA PREDŽU GRANIČNU LINIJU i tako uvuče ih u klopku dok sa druge strane več prije 3 mjeseca ,Bunkeri Rovovi pješadiska artilerija i divezantske divizije obučeni za vanredne situacije njih 2860 pripadnika jeste spremno pod ,Komandom ,Sjelimija, Gashija,Berishe, Bashe i Krasničija bivših JNA Oficira i Pripadnika Komande HR i bivših Komandanta UÇK..!! Vanredni Štab postavljen sve organizovano po Sjelima i civilnim kučama duž cjele granice sa Kosovom koja če da prečjeka iz zasjede Vojsku Srbije i uvuče u obruč rafalne paljbe = Snajperista,Šaraca Puškomitraljeza,Zolje i i Minobacača .Oprez..!! KVAKA..!!! Kurti spremio novi front.

    • Decko,niko vise ne ratuje tako,Vojska Srbije bi prvo izvidjala Teren Dronovima,Pa bi raketnim sistemima tipa Oganj i Sumadija tukla sve vojne ciljeve uz ucesce dronova kamikaza,Onda sledi udar Norama B52,pa tek onda ulaze Oklopna vozila tipa Lazar3 a za njima Tenkovi i pesadija!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here