Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je potpisani Memorandum sa EU o kritičnim sirovinama odlična stvar i velika prilika za Srbiju, ali i ceo region.

To je šansa generacije, naglasio je Vučić u emisiji Hit tvit na Pinku.

On je istakao da su pojedine zemlje uspele da se uzdignu od najsiromašnijih do najbogatijih zavaljujući tome što su njihovi lideri donosili prave i odgovorne odluke.

– Važno je da se donose odluke u skladu sa interesima zemlje, a ne partijskim i ličnim. Ovo je velika šansa za našu zemlju. Imali smo mnogo propuštenih prilika, nemam problem da kažem – rekao je Vučić.

Kaže da po tome kako su mediji u regionu izveštavali o tome što je Srbija potpisala Memorandum sa EU može da se vidi da je Srbija time uradila odličnu stvar.

– O suštini i o posebnim ekonomskim posledicama nije bilo ni reči. I po tome je bilo dovoljno da shvatite i razumete koliko ih je to zabolelo i koliko im to smeta. U normalnom regionu i normalnom okruženju bili bi zadovoljni jer deo stvari mora da bude autsorsovan i njihove kompanije bi mogle da rade, da zapošljavaju ljude – rekao je Vučić.

5 COMMENTS

  1. Ko to više zna šta ti potpisuješ Vučiću,uvek pričaš bajke,na kraju se ispostavi katastrofa za građane i državu.

  2. Hajde nam jednom olaksaj i spasi nas vec jednom tih EU obecanja,Narod zna da nas oni nece nikad primiti zbog Ne priznanja Kosova i Sankcije Rusiji i mnogo toga jer nismo im strateski potrebni kao Bugarska i Rumunija, necemo ni do 2030 ni 2040 uci u toj EU. Zato nemoj da nas zamaravas s tom temom iako dobijamo Pare od njih kazi jednom NE u toj EU. Ionako nas NE vole ni mi njih Bolje BRIKS

  3. Tako mi svih Vukova sa Ontarija ! Odlična stvar , lepo u Jadru kopaj a separaciju i otpad sagradi lepo između Kumodraža i Jajinaca , tu lepo poseci šumu i sipaj brate đubre u svoje dvorište !!

  4. Mi ce mo dozvoliti da nam kopaju Litijum i unistavaju Vodu.Znaci mi ce mo izvoziti Litijum,a Vodu ce mo da uvozim od njih.Na kraju mi ce mo biti u Deficitu nekoliko milijardi,jer ce mo da uvezemo vode u mnogo vecoj vrijednosti nego sto ce mo dobiti za Litijum.Ako tako hoce drzava,a i Crkva stoji iza toga onda nema cemu da se nadamo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here