Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas uoči početka nove runde dijaloga u Briselu na visokom nivou da će se boriti za interese našeg naroda na Kosovu i Metohiji i ukazati na njihovu tešku poziciju, ali da ne očekuje velike zaključke.

On je na pitanje novinara šta očekuje od razgovora sa Žozepom Boreljom i Miroslavom Lajčakom, a onda i od trilateralnog razgovora sa Boreljom, Lajčakom i Aljbinom Kurtijem rekao da od susreta sa Kurtijem ne očekuje ništa.

– Šta očekujemo od susreta sa Kurtijem? Ništa. Očekujem da će malo da drami, viče, dok mu ne kažem da se malo zaustavi, kao i obično. Onda će on da izađe opet da kaže, mali Putin je ne znam šta govorio, radio. Baš kao i uvek, ništa posebno – rekao je Vučić.

Što se tiče razgovora sa Boreljom i Lajčakom, rekao je da će pažljivo da ih sasluša.

– Verovatno će da imaju ‘sikvensing’ planove. Sada idemo da vidimo, da razgovaramo sa njima. Ja tim ljudima nemam šta da zamerim. Oni rade u teškim okolnostima, gde imaju nekoga ko mnogo mrzi Srbiju i ko živi za to da napakosti Srbima, a ne da pravi dogovore. Tako da im pozicija nije ni malo laka. U svakom slučaju borićemo se za interese našeg naroda na Kosovu i Metohiji i ukazati im na tešku poziciju našeg naroda i to je to. Ne očekujem neke velike zaključke – rekao je Vučić.

1 COMMENT

  1. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here