Tanjug

Ukrajini je potrebno više oružja, aviona i municije kako bi onemogućila napade na mirne gradove, izjavio je danas ukrajinski premijer Denis Šmihal.

“Harkov je danas ponovo pretrpeo brutalni napad Rusije. Pogođena je vođenim vazdušnim bombama stambena zgrada u centru grada. Ima mrtvih i ranjenih”, naveo je on na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, na mestu udara rade spasioci, raščišćavaju ruševine i pružaju pomoć nastradalima.

“Partneri mogu pomoći da se zaustavi ovaj teror. Ukrajini treba više oružja, više aviona i municije. Da sprečimo takve napade na mirne ukrajinske gradove”, naglasio je Šmihal.

U ruskom granatiranju stambene zgrade u Harkovu danas u popodnevnim satima poginula su tri civila, a povređeno je 37 osoba, od kojih je četvoro u teškom stanju.

3 COMMENTS

  1. Evo ga jos jedan koji veruje u Deda Mraza?? Partneri ce ti pomoci samo da izginete do zadnjeg za njihov ludacki plan da oslabe Rusiju?!? Nije to Srbija pa da 27 Nato zlikovaca podigne 1000 aviona i podaca osiromaseni uranijum, testiraju nuklearnu silu koja u situaciji da gubi konvencionalni rat nema drugi izbor do da zapali X bombe, a tada ce i partneri da dobiju svoje porcije! Velika Ukrajina pristala da se zrtvuje za Nato interese, a cenu placaju samo ukri, izmedju sila koje se odmeravaju! Ogromna tuga zbog hiljada neduznih zrtava, ko i uvek kolateralna steta!!

  2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  3. Srbija je izvezla Ukrajini oruzja za 800 miliona. Srbija voli Ukrajinu, tepa joj, maze je – samo da ne bi priznala Kosovo…..Srbija pod vlascu AV je lazna, otuzna i smesna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here